ΕΛΜΕ Πειραιά: Ο λόγος τώρα στις ΕΛΜΕ!

Δημοσιεύτηκε στις

Με μια αστεία δικαιολογία, η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ «ανέβαλε» την προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση των προέδρων, τη στιγμή που η επίθεση της κυβέρνησης στα δικαιώματά μας συνεχώς εντείνεται.

Πρόκειται για μια απαράδεκτη και διαλυτική ενέργεια που στόχο έχει να μη βγουν αποφάσεις του κλάδου σε μια σειρά ζητήματα που μας απασχολούν (μισθολογικά αιτήματα, αντιεκπαιδευτική – αντεργατική πολιτική,  πλαίσιο «αξιολόγησης», ηλεκτρονικές εκλογές, κ.λπ.).

Η μεθόδευση αυτή δεν μπορεί να μείνει αναπάντητη. Η Γενική Συνέλευση των προέδρων πρέπει να γίνει! Ο κλάδος πρέπει να αποφασίσει! Καλούμε τις υπόλοιπες ΕΛΜΕ της χώρας το Σάββατο, 22/10/22, στις 12:00, στο 1ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου (Στρογγυλό), Στρ. Αλέξανδρου Παπάγου 23, Άγιος Δημήτριος (Σταθμός Μετρό Αγ. Δημήτριος) για να γίνει η Γενική Συνέλευση των προέδρων!

Υ.Γ. Είναι χαρακτηριστικό ότι, εκτός από το αμφιθέατρο στο 1ο Λύκειο Αγ. Δημητρίου, διαθέσιμο ήταν και το αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Πειραιά. Αν η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ ήθελε πραγματικά να γίνει η Γενική Συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ, θα μπορούσε να είχε ζητήσει τη συνδρομή της ΕΛΜΕ Πειραιά, για τη χρησιμοποίηση του χώρου.

Περισσότερα

Kids Summer Party από το ΣΕΤΗΠ – Μια γιορτή για όλα τα παιδιά

🎨 Κυριακή 21 Ιουνίου - 18:30 – 21:00 🎲 Παιχνίδι 🎵 Μουσική 💃 Χορός 🎈 Φούσκες 🖌️ Messy Play   📍...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 24 Ιούνη

Όλοι στην πανελλαδική απεργία του κλάδου την Τετάρτη 24 Ιούνη για την υπογραφή κλαδικής...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης. Καμία διεύρυνση ωραρίου

Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης!   Καμία διεύρυνση ωραρίου ! Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε εμάς...