ΕΛΜΕ Πειραιά : Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού

Δημοσιεύτηκε στις

Η Ένωση Γονέων Κορυδαλλού και πιο συγκεκριμένα η πρόεδρός της, διώκεται δικαστικά από τον πρώην πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Β/θμας Εκπαίδευσης Δήμου Κορυδαλλού (και νυν δημοτικό σύμβουλο με την παράταξη που πρόσκειται στη Δημοτική Αρχή), επειδή ανέγνωσε στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης εισήγηση ψηφισμένη από το Διοικητικό Συμβούλιο αυτής.

Το κείμενο της εισήγησης με τροποποιήσεις ψηφίστηκε ομόφωνα και έγινε απόφαση της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης. Οποιαδήποτε δικαστική δίωξη, στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον του συνδικαλιστικού εκπροσώπου των γονέων του Κορυδαλλού και έχει σκοπό να εκφοβίσει το γονεϊκό κίνημα, έτσι ώστε να πάψει να ενημερώνει για την κακοδιαχείριση των οικονομικών των Σχολικών Επιτροπών και για την άθλια κατάσταση των σχολικών υποδομών αλλά και να αγωνίζεται για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών.

Όσοι επιλέγουν την δικαστική οδό, αντί της πολιτικής αντιπαράθεσης να γνωρίζουν πως τέτοιου είδους ενέργειες αντί να μας πτοούν, δυναμώνουν τη θέληση μας να αγωνιστούμε από κοινού με τους γονείς ενάντια στην αντιλαϊκή-αντιεκπαιδευτική πολιτική.

Απαιτούμε να σταματήσει κάθε δίωξη της Ένωσης Γονέων Κορυδαλλού.

Περισσότερα

Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδας: Νέο εργατικό ατύχημα σε λατομείο

ΝΕΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΛΑΤΟΜΈΙΟ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ  Άλλο ένα εργατικό ατύχημα...

Κλαδικό Συνδικάτο Ποτών Τροφίμων Ν. Αχαΐας: Όλοι στην Πανελλαδική απεργία 24 Ιούνη

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ- ΚΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΙΟΥΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ ΒΙ.ΠΕ. ΠΑΤΡΩΝ (ΚΟΜΒΟΣ...