ΕΛΜΕ Πειραιά: Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης

Δημοσιεύτηκε στις

Αλληλεγγύη στον ηρωικό λαό της Παλαιστίνης!

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία! Λευτεριά στην Παλαιστίνη! 

ΟΛΟΙ/ΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24/8 ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Πάνω στα πτώματα πάνω από 60.000 νεκρών, στα παιδιά και τους αμάχους που λιμοκτονούν, στη μετατροπή ακόμα και των κέντρων διανομής φαγητού σε παγίδες θανάτου που κοστίζουν καθημερινά τη ζωή σε πεινασμένους, ‘’πατάει’’ η πρόσφατη απόφαση του Ισραήλ για καθολική κατοχή της Λωρίδας της Γάζας. Η σφαγή του λαού της Παλαιστίνης υπηρετεί τους σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για τη λεγόμενη “Νέα Μέση Ανατολή”, για να γίνει η νέα μοιρασιά στη λεία, στον φυσικό και ορυκτό πλούτο, τους εμπορικούς δρόμους και τον έλεγχο της περιοχής. Όλα τα ιμπεριαλιστικά κράτη διεξάγουν από κοινού με το Ισραήλ αυτό τον πόλεμο, προμηθεύοντας εδώ και 2 χρόνια το Ισραήλ με κάθε είδους μέσο και οπλισμό. Πλέον δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κράτος-δολοφόνος κάνει τη βρώμικη δουλειά για τα συμφέροντα όλων αυτών των δυνάμεων στην περιοχή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και όλα τα κόμματα που στηρίζουν τη ‘’στρατηγική συμμαχία’’ με το Ισραήλ, το ΝΑΤΟ και την πολιτική των ΗΠΑ-ΕΕ, που ψηφίζουν τους προϋπολογισμούς της πολεμικής προετοιμασίας, θέλοντας να πάρουν μέρος στη μοιρασιά της λείας για λογαριασμό της ελληνικής αστικής τάξης, έχουν “λερωμένα τα χέρια τους” και πρέπει να καταδικαστούν.

Η Ιστορία έχει μια σωστή πλευρά, με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά καλεί όλες/ους τις/ους συναδέλφισσες/ους να συνεχίσουμε μαχητικά τον αγώνα για να σταματήσει η γενοκτονία του λαού της Παλαιστίνης. Είμαστε στο πλευρό όλων όσοι σήμερα, παρά τις συλλήψεις, τις διώξεις και την άγρια καταστολή, αντιστέκονται ακόμα και μέσα στην καρδιά του δολοφονικού κράτος του Ισραήλ, ενάντια στην κατοχή και την εξόντωση, τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού.

Τώρα η οργή μας πρέπει να γίνει δύναμη αγώνα για να εκφραστεί η ανθρωπιά. Τώρα πρέπει να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, ενάντια στη συμμετοχή της χώρας μας σε αυτόν. Τώρα είναι η ώρα της μεγαλύτερης κινητοποίησης. Να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να μπει τέλος στο έγκλημα!

Απαιτούμε:

ØΝα σταματήσει τώρα κάθε επιχείρηση που στόχο έχει την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας.

ØΝα ανοίξουν τώρα όλες οι δίοδοι για να περάσει η απαραίτητη ανθρωπιστική βοήθεια.

ØΚαμία οικονομική, πολιτική, στρατιωτική συνεργασία και στήριξη στο κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ.

ØΛευτεριά στην Παλαιστίνη. Αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, με βάση τις αποφάσεις του ΟΗΕ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Λέσβου: Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη και στεκόμαστε στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Συνάδελφοι οικοδόμοι, εργαζόμενοι στις κατασκευές και τα συναφή επαγγέλματα, Το Συνδικάτο απευθύνει κάλεσμα σε όλους...

Σωματείο Οικοδόμων Ελασσόνας: Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία

Όλοι την Κυριακή 24 Αυγούστου στις 20:00 στην Κεντρική Πλατεία Ελασσόνας: Να σταματήσει τώρα...

Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ -Τραπεζών: Να σταματήσει η σφαγή στην Παλαιστίνη

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 8 μμ ΣΥΝΤΑΓΜΑ- ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ...