ΕΛΜΕ Πειραιά : Αιμοδοσία 5 Απρίλη

Δημοσιεύτηκε στις

           ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΛΜΕ ΠΕΙΡΑΙΑ  ΤΕΤΑΡΤΗ 5/4/2023

ΧΩΡΟΣ: 13ο Γ.Σ Πειραιά (Παπαστράτου 14) ΩΡΑ: 09.30΄-13.00΄

ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΑΙΜΑ!

Σε μια πρωτόγνωρη για όλους μας κατάσταση και ενώ προσπαθούμε να επανέλθουμε σε κάποιους φυσιολογικούς ρυθμούς η  ΕΛΜΕ Πειραιά για μια ακόμη φορά καλεί τα μέλη της και όλους τους συναδέλφους-σσες των σχολείων μας σε μια πράξη ζωής που τόσο έχει βοηθήσει σε ώρες ανάγκης.

Πρέπει να στηρίξουμε την τράπεζα αίματος του σωματείου μας που για 6η χρονιά είναι αρωγός σε όσους-ες χρειάζονται αίμα ακόμη και για τα στενά συγγενικά τους πρόσωπα. Γινόμαστε μάρτυρες ακόμη και σε περιόδους που τα σχολεία είναι κλειστά να ζητούν συνάδελφοι-σσες αίμα για τους ανθρώπους τους! Γι αυτό πρέπει  η προσπάθεια μας να στηριχτεί ειδικά αυτή την περίοδο που τα αποθέματα έχουν δραματικά μειωθεί και η κάθε μονάδα αίματος είναι υπερπολύτιμη!

Κάτι που φάνηκε ανάγλυφα στην τραγωδία των Τεμπών και τις τεράστιες ανάγκες που δημιουργήθηκαν για αίμα!

Υπενθυμίζουμε ότι δικαιολογείται  αιμοδοτική άδεια δύο (2) ημερών τις οποίες μπορεί να πάρει όποτε θελήσει ο κάθε συνάδελφος-σσα.

-Την ημέρα της αιμοληψίας θα έχουν παρθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (μάσκες, γάντια, αντισηπτικά, υγρό σαπούνι χαρτί) προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα και σύμφωνα πάντα με τις εντολές  των γιατρών που θα παρίστανται της διαδικασίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΘΕΡΜΑ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ-ΥΠ/ΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ EMAIL ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ-ΣΣΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ! ΕΠΙΣΗΣ, ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ. Η ΖΩΗ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Φαρμάκου – Σωματείο Χημικής Βιομηχανίας Αττικής: Συνδιοργάνωση πάρτι στα Λιπάσματα Δραπετσώνας

Το συνδικάτο φαρμάκου καλλυντικού και συναφών επαγγελμάτων Νομου Αττικής Πειραιά και Νήσων μαζί με...

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Καταγγελία για τη σύλληψη και άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος εφημερευόντων Ψυχιάτρων

Η αστυνομία σε ρόλο γιατρού κάνει ιατρικές γνωματεύσεις. Έτσι εξηγείται γιατί η κυβέρνηση προσλαμβάνει...