ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης: Σχετικά με τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς κατά του σωματείου

Δημοσιεύτηκε στις

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ σχετικά με τους συκοφαντικούς ισχυρισμούς και τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εναντίον του σωματείου μας και των στελεχών του, κάνει γνωστά τα παρακάτω.

 Η 15η Φλεβάρη 2023 ήταν μέρα πανεκπαιδευτικής κινητοποίησης – απεργίας  ενάντια στην  αντιδραστική «ατομική αξιολόγηση» που προωθεί  η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ και που σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του 3ου μνημονίου το 2015 που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, Ν.Δ.,  ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, τηρείται πιστά από όλες τις κυβερνήσεις, που η μια δίνει τη σκυτάλη στην άλλη.

Η Γενική Συνέλευση του κλάδου στα πλαίσια της παραπάνω κινητοποίησης,  αποφάσισε να κατατεθεί από αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ συγκεκριμένο πλαίσιο αιτημάτων, στον Δ/ντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕΚΙ με βάση τα παραπάνω, αναφέρει ότι καμία απαγόρευση και κανένας αποκλεισμός δεν υπήρχε, αλλά τηρήθηκαν οι αποφάσεις της Γ.Σ. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται εξυπηρετεί άλλους σκοπούς.

Περισσότερα

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καλούμε τους συναδέλφους να στηρίξουν τα δίκαια αιτήματα γονέων και εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Καταγγέλλουμε την επίθεση της αστυνομίας με χημικά, κρότου λάμψης και γκλομπ, σε...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Αγωνιστικό κάλεσμα με αφορμή τη Παγκόσμια Ημέρα πρόληψης κατά του καρκίνου του μαστού

Ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας εκφράζει την αλληλεγγύη του στις συναδέλφισσες που δίνουν τη μάχη...

Συνδικάτο Φαρμάκου Αττικής: Διεκδικούμε το σπίτι να μείνει στην οικογένεια. Κάτω τα χέρια από τα σπίτια του λαού

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ  ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ...