ΕΚ Πάτρας – Για την δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει τη δίωξη της προέδρου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών , Ρέτζιου Αφροδίτης που οδηγείται σε δίκη με βάση το νόμο Χρυσοχοϊδη   για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις σε κλάδους αλλά και σε χώρους δουλειάς που κάθε μέρα αυξάνονται καθώς και ο αγώνας  των εργαζομένων για την ακρίβεια , τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο μου μαίνεται στην Ουκρανία και την Ενεργειακή κρίση έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση και τους μεγαλοεργοδότες και με την ενεργοποίηση αντιδραστικών νόμων προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και πρωτοπόρους συνδικαλιστές  προκειμένου να σταματήσουν τις αντιδράσεις που μέρα με μέρα μεγαλώνουν.

Για να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό η κυβέρνηση θυμήθηκε τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και άλλων εργαζομένων το 2020 και στήνει <<διαδηλωτοδικείο>>  για όσους πρωτοστάτησαν σε αυτές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην συναδέλφισσα και συνεχίζοντας τον αγώνα μας θα ακυρώσουμε στην πράξη όλους τους αντεργατικούς νόμους όπως γνωρίζει καλά να κάνει η εργατική τάξη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Περισσότερα

Συγκέντρωση υγειονομικών στο υπ.Υγείας(ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Κάντε κλικ για περισσότερες φωτογραφίες

Εργατικό Κέντρο Θήβας : Όχι στο νομοσχέδιο που συνεχίζει να υποβαθμίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας

Το Δ.Σ του Εργατικού Κέντρου Θήβας με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση σε σημερινή του συνεδρίαση ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ...