ΕΚ Πάτρας – Για την δίωξη της προέδρου της ΟΕΝΓΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει τη δίωξη της προέδρου της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών , Ρέτζιου Αφροδίτης που οδηγείται σε δίκη με βάση το νόμο Χρυσοχοϊδη   για τον περιορισμό των διαδηλώσεων.

Οι μεγάλες κινητοποιήσεις σε κλάδους αλλά και σε χώρους δουλειάς που κάθε μέρα αυξάνονται καθώς και ο αγώνας  των εργαζομένων για την ακρίβεια , τον Ιμπεριαλιστικό πόλεμο μου μαίνεται στην Ουκρανία και την Ενεργειακή κρίση έχουν θορυβήσει την κυβέρνηση και τους μεγαλοεργοδότες και με την ενεργοποίηση αντιδραστικών νόμων προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και πρωτοπόρους συνδικαλιστές  προκειμένου να σταματήσουν τις αντιδράσεις που μέρα με μέρα μεγαλώνουν.

Για να εξυπηρετήσει αυτό το σκοπό η κυβέρνηση θυμήθηκε τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών και άλλων εργαζομένων το 2020 και στήνει <<διαδηλωτοδικείο>>  για όσους πρωτοστάτησαν σε αυτές.

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην συναδέλφισσα και συνεχίζοντας τον αγώνα μας θα ακυρώσουμε στην πράξη όλους τους αντεργατικούς νόμους όπως γνωρίζει καλά να κάνει η εργατική τάξη.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Περισσότερα

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ : Κάτω τα χέρια από τον ΕΛΟΕΝ και την περιουσία των ναυτεργατών

Πραγματοποιήθηκε έκτακτη συνεδρίαση της Ε.Ε της ΠΝΟ με αφορμή έγγραφο του υπουργείου Εργασίας, στο...

Εργατικό Κέντρο Πειραιά: Να σταματήσει άμεσα κάθε είδους δίωξη κατά του σωματείου – μέλους μας και των μελών του ΔΣ

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά καταγγέλλει την επιχείρηση εκφοβισμού κατά των εργαζομένων στην...

Συνδικάτο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας “Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ”: Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην PeopleCert

 Η εργοδοτική τρομοκρατία δε θα περάσει! Να ανακληθούν άμεσα οι τρομοκρατικές απολύσεις των εργαζομένων στην...