ΕΚ Μασσαλίας: Αλληλεγγύη στον Αγώνα των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι,

Το Εργατικό Κέντρο UD CGT 13, Μασσαλίας, εξ ονόματος των 32.000 μελών του στην περιοχή Bouches du Rhône, εκφράζει την πλήρη αλληλεγγύη του στους Έλληνες εργαζόμενους της LARCO, οι οποίοι αγωνίζονται ενάντια στο κλείσιμο του εργοστασίου τους, που θα αφήσει περισσότερες από 200 οικογένειες άνεργες και χωρίς στέγη.

Αυτό που βιώνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι της LARCO είναι πανομοιότυπο με αυτό που βιώνουν οι εργαζόμενοι της χώρας μας. Οι επιθέσεις είναι οι ίδιες παντού στον κόσμο, στην Ευρώπη, στη Γαλλία!

Σε αυτό το πλαίσιο, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ να ενισχύσουμε τον διεθνή συνδικαλισμό μας για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τους ταξικούς μας εχθρούς, να απωθήσουμε τα σχέδιά τους και να επιβάλουμε άλλες επιλογές για την κοινωνική πρόοδο!

Όλα τα μέσα παραγωγής πρέπει να χρησιμοποιούνται για την ικανοποίηση των αναγκών αυτών που τα χρησιμοποιούν και των εργαζομένων και όχι για την ικανοποίηση των ορέξεων μιας μειοψηφίας.

“Για να μην σβήσει μια για πάντα η καμινάδα της LARCO”, το ΕΚ Μασσαλίας UD CGT 13 υποστηρίζει πλήρως το κάλεσμα των Συνδικάτων για διαδήλωση στις 29 Ιουλίου στην Αθήνα.

Ας συνεχίσουμε να ενισχύουμε την αλληλεγγύη μας στους αγώνες!

Το ΕΚ Μασσαλίας -CGT Bouches du Rhone- εκφράζει την αταλάντευτη διεθνιστική αλληλεγγύη του προς τους Έλληνες εργαζόμενους στις μεταλλευτικές και μεταλλουργικές βιομηχανίες.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον ιστορικό ηγέτη των Παλαιστινιακών Συνδικάτων Χαινταρ Ιμπραχίμ

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την απώλεια του ιστορικού ηγέτη της...

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ

Αλληλεγγύη στην απεργία των εργαζόμενων στις αυτοκινητοβιομηχανίες των ΗΠΑ Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την...

Αλληλεγγύη στον λαό και τους εργαζόμενους του Μαρόκο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο εκφράζει την βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια...