ΕΚ Λέσβου: Κινητοποίηση στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης “υποδοχής” του υφυπουργού Υγείας

Δημοσιεύτηκε στις

«Δεν είναι η υγεία κονσέρβα να πουλιέται, είναι δικαίωμα μας με αγώνες κατακτιέται», «Δώστε λεφτά για την υγεία και όχι για του ΝΑΤΟ τα σφαγεία».

Με τα παραπάνω συνθήματα μέλη του Εργατικού Κέντρου και εργαζομένων του Νοσοκομείου, υποδέχθηκαν την υφυπουργό Υγείας κ. Γκάγκα σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Οι συγκεντρωμένοι ανάμεσα σε άλλα φώναξαν να γίνει πλήρη στελέχωση όλων των μονάδων υγείας των νησιών με μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού και την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή. Μονιμοποίηση όλων συμβασιούχων και επαρκής χρηματοδότηση από το κράτος για να καλύπτονται οι σύγχρονες ανάγκες του λαού.

Να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου, μέλη της ΔΗΠΑΚ και συνταξιούχοι άνοιξαν πανό μέσα στην αίθουσα, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να τους σπρώχνουν και να τους βγάζουν έξω από την αίθουσα, ζητώντας τους τα προσωπικά στοιχεία.

Το γεγονός αυτό καταγγέλθηκε αμέσως στους παρευρισκόμενους στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου.

Η απάντηση των εργατών θα δοθεί και στην απεργία στις 9 Νοέμβρη.

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 28 Μάρτη Όλοι στη Γενική συνέλευση του σωματείου μας

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 28 Μαρτίου 2026 στις 10:30 Στα...

Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Αττικής: Για την κινητοποίηση στο περιφερειακό συμβούλιο

ΜΕ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΧΥΔΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΣΤΑ...