ΕΚ Εύβοιας – Κάτω τα χέρια από τους αγωνιστές

Δημοσιεύτηκε στις

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΓ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ

Το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας καταγγέλλει την δίωξη εις βάρος του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Συρίγου Βαλσάμου.

Ο συνάδελφος διώκεται επειδή πρωτοστάτησε μαζί με άλλους αγωνιστές στην υπεράσπιση λαϊκής κατοικίας που έβγαλαν σε πλειστηριασμό τα κοράκια οι τραπεζίτες, αυτοί που έχουν βάλει στο μάτι δεκάδες χιλιάδες λαϊκές περιουσίες το επόμενο διάστημα.

Η δίωξη αυτή έρχεται σε συνέχεια της δίωξης της προέδρου της ΟΕΝΓΕ, συνδικαλιστών στην ΕΑΒ, των απολύσεων πρωτοπόρων εργατών στη ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ, των ΜΑΤ που «αναλαμβάνουν βάρδια» και φυλούν εργοστάσια και λιμάνια για λογαριασμό πολυεθνικών και μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, την καταστολή σε εργαζόμενους, φοιτητές, αγρότες, συνταξιούχους, ενάντια σε όποιον παλεύει για το δίκιο του.

Η κυβέρνηση, το κράτος και η εργοδοσία νομίζουν ότι με τέτοιες μεθοδεύσεις θα κάμψουν το αγωνιστικό φρόνημα και θα τρομοκρατήσουν την εργατική τάξη και το λαό που παλεύουν ενάντια στην ακρίβεια, για τη δουλειά τους, το μεροκάματο, το σπίτι τους.

Κοιμούνται ύπνο βαθύ… Αλλά τον εφιάλτη τους θα τον δουν με το φως του ήλιου, στη μεγάλη Πανεργατική Απεργία της 9ης Νοέμβρη. Θα φροντίσουμε εμείς για αυτό…

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ  Η ΑΘΛΙΑ ΔΙΩΞΗ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ

ΥΓ: Επειδή ο συνάδελφος –μαζί με τον μισό ποινικό κώδικα που του φόρτωσαν- κατηγορείται γιατί φώναζε από την ντουντούκα το αποκρουστικό για τους τραπεζίτες σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», νιώθουμε την ανάγκη και την υποχρέωση να το επαναλάβουμε για τους χιλιάδες συναδέλφους μας που τα σπίτια τους απειλούνται:

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Περισσότερα

Ένωση Λογιστών Ελεγκτών Περιφέρειας Αττικής: 9 Μάρτη αποκριάτικο πάρτι στις 9μμ

Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες, Σας καλούμε στο αποκριάτικο πάρτι που συνδιοργανώνουμε με το Σωματείο του Χρηματοπιστωτικού στα...

Επιτροπή Ειρήνης Βόλου: Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 – 5/4/2024

Ανοιχτό κάλεσμα σε έκθεση ζωγραφικής 29/3 - 5/4/2024 - Φουαγιέ Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας  Η...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Οικοδόμων Ελασσόνας: Για την Απεργία στις 28 Φλεβάρη

Στις 28 Φλεβάρη ενώσαμε τις γροθιές μας, γίναμε η φωνή των αδικοχαμένων ανθρώπων σε...