ΕΚ Άρτας: Επισφραγίστηκε η απόφαση για συμμετοχή του λαού της Άρτας στην γενική απεργία της 9 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Στις 5 Οκτώβρη στο Εργατικό Κέντρο Άρτας στη σύσκεψη αντιπροσώπων και διοικήσεων των σωματείων της δύναμης του Εργατικού Κέντρου Άρτας, επισφραγίστηκε μέσα σε αγωνιστικό κλίμα η απόφαση της διοίκησης του Ε.Κ.Α. για την συμμετοχή του λαού της Άρτας στην γενική απεργία της 9 Νοέμβρη. Από τις ομιλίες που έγιναν, φάνηκαν οι δυνατότητες για να πάμε στην μεγαλύτερη απεργιακή κινητοποίηση, αξιοποιώντας την μέχρι τώρα δράση μας, τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις που είχαμε, το κύρος που έχουμε κατακτήσει στη λαϊκή συνείδηση.

Στην Σύσκεψη αυτή αποφασίστηκε να καλεστούν όλα τα λαϊκά στρώματα της Άρτας, (βιοτέχνες, αγρότες, εμπόρους, επαγγελματίες, νεολαία, γυναίκες,) σε κοινή  σύσκεψη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου στις 8.οο μ.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ.Α. με σκοπό την καλύτερη οργάνωση και παρουσία όλων μας στην απεργιακή κινητοποίηση.

Τα σωματεία ήδη ξεκίνησαν γενικές συνελεύσεις και συνεδριάσεις των διοικήσεων τους, και αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι τις 19 Οκτώβρη. Ξεχωριστή σημασία έχουν οι πρωτοβουλίες που παίρνουν τα σωματεία, αλλά και οι κεντρικές παρεμβάσεις που οργανώνει το Ε.Κ.Α.. Έτσι για παράδειγμα το Σάββατο στις 22 Οκτώβρη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις  8.οομ.μ. θα προβληθεί η ταινία του Θόδωρου Μαραγκού «Θανάση σφίξε κι άλλο το ζωνάρι» με πρωταγωνιστή τον Θανάση Βέγγο. Πρόκειται για ταινία που μιλάει για το σήμερα, ενώ γυρίστηκε αρκετά χρόνια πριν. 

ΣΤΙΣ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10:00 ΣΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Περισσότερα

Το πρόγραμμα του webradio την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου

Το πρόγραμμα του webradio του ΠΑΜΕ την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 έχει ως εξής...

Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα: Συνένοχοι στο έγκλημα σε βάρος της υγείας του λαού δεν πρόκειται να γίνουμε

Συνάδελφοι Η κυβέρνηση της Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα το νομοσχέδιο λαιμητόμο για την δευτεροβάθμια περίθαλψη...

Σύλλογος Μονίμων Υπαλλήλων ΕΦΕΤ: Συμμετέχουμε στην στάση εργασίας 1 Δεκέμβρη

 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ  ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ 12.00-ΛΗΞΗ ΩΡΑΡΙΟΥ ΟΛΕΣ...