Η Διονυσία διεκδικεί το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Είμαστε μαζί της! Όλοι την Τετάρτη 10 Ιούλη 7:30μμ στην Ελευσίνα, στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη 25

Δημοσιεύτηκε στις

Η μεγάλη οργή και η δίκαιη αγανάκτηση που νιώθει όλη η Ελευσίνα από την απαράδεκτη προσπάθεια έξωσης της Διονυσίας και της οικογένειάς της, από την πρώτη και μοναδική κατοικία τους, να γίνει ορμητικό ποτάμι αγώνα.

Μόνο έτσι, μπορούμε να κουρελιάσουμε το απαράδεκτο νομοθετικό οπλοστάσιο που όλες διαδοχικά οι κυβερνήσεις έφτιαξαν για να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των βιοπαλαιστών, για να συνεχίζουν να κερδίζουν οι τράπεζες, τα funds, οι κατασκευαστικές και τουριστικές εταιρείες.

Τώρα που η κυβέρνηση και τα κοράκια είναι στριμωγμένοι από το μεγάλο κύμα αλληλεγγύης, είναι ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας ακόμα πιο αποφασιστικά.

Μόνο έτσι μπορούμε να ξαποστείλουμε τα κοράκια από την Ελευσίνα, την Πετρούπολη και από όπου αλλού επιχειρήσουν να εμφανιστούν.

Η κυβέρνηση το μόνο που έχει να κάνει είναι εδώ και τώρα να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να κατοχυρωθεί το σπίτι στην οδό Ιατρού Παπαγιάννη, στη Διονυσία και την οικογένειά της, εξασφαλίζοντας την αναγκαία χρηματοδότηση γι’ αυτό το σκοπό.

Η Διονυσία διεκδικεί το πιο πολύτιμο μετάλλιο, το χρυσό μετάλλιο της ΖΩΗΣ! Σε αυτό τον αγώνα θα είμαστε όλοι και όλες μαζί της.

Περισσότερα

Απεργιακή κινητοποίηση υγειονομικών στο υπ.Υγείας ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Πρωτοβάθμια σωματεία από το χώρο της Υγείας διαδήλωσαν σήμερα το πρωί έξω από το...

Συνεχίζουν να φθάνουν Μηνύματα Αλληλεγγύης για τη δίωξη του προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του Ε.Κ. Πειραιά

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων...

Συνεχίζεται η Διεθνής Αλληλεγγύη ενάντια στη δίωξη του Προέδρου του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ και του ΕΚ Πειραιά

Συνεχίζεται η αποστολή μηνυμάτων αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή, πρόεδρο του...