«Δημοσιογραφική Συνεργασία»: Λάθος…τηλέφωνα καλούν

Δημοσιεύτηκε στις

Τις τελευταίες μέρες, υποψήφιοι με την «Δημοσιογραφική Συνεργασία» στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ, γίνονται δέκτες «περίεργων» τηλεφωνημάτων από «συναδέλφους» που στηρίζουν δημόσια συγκεκριμένη παράταξη, ακόμα και από υποψηφίους της. Όπως αποδεικνύεται μάλιστα, για τα τηλεφωνήματα αυτά έχει πλήρη γνώση η επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης.

Οι έμμεσες απειλές και πιέσεις που εκτοξεύονται σ’ αυτά τα τηλεφωνήματα, είναι αθλιότητες, που φανερώνουν πόσο αδίσταχτοι είναι η εργοδοσία και ο συνδικαλιστικός της μηχανισμός, στην  προσπάθειά τους να κρατήσουν τους σημερινούς συσχετισμούς και να παραμείνει η ΕΣΗΕΑ όργανο στα σχέδιά τους, σε βάρος των εργαζόμενων δημοσιογράφων.

Τους ενημερώνουμε πάντως ότι λάθος …τηλέφωνο κάλεσαν. Οι υποψήφιοι της «Δημοσιογραφικής Συνεργασίας» ούτε απειλούνται, ούτε εκβιάζονται. Συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη ενίσχυσης του συνδυασμού στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ «κόντρα στις δυνάμεις της συναίνεσης και της συνδιαλλαγής με εργοδοσία και κυβερνήσεις, διεκδικώντας αγωνιστικά τα δικαιώματα και τις ανάγκες μας», όπως είναι και το εκλογικό σύνθημα του ψηφοδελτίου μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους εργαζόμενους δημοσιογράφους να καταδικάσουν και στην κάλπη αυτές τις αθλιότητες, στηρίζοντας – ψηφίζοντας μαζικά την «Δημοσιογραφική Συνεργασία».

Περισσότερα

Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας: Συμμετέχουμε στην Πανελλαδική Σύσκεψη 4 Απρίλη

Η ΟΕΝΓΕ συμμετέχει στην πανελλαδική σύσκεψη σωματείων και ομοσπονδιών ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Ανακοίνωση για ΚΔΑΠ ΜΕΑ Μοσχάτο

14 παιδιά με αναπηρία και οι οικογένειές τους άνω κάτω. Έκλεισε ο Δήμος την...

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών: Για τον τραγικό θάνατο συναδέλφισσας στη Θεσσαλονίκη

Ο θάνατος της συναδέλφισσάς μας στη Θεσσαλονίκη, που φαίνεται να συνδέεται με τις συνθήκες...