«Δημοσιογραφική Συνεργασία»: Καταδικάζουμε την στοχοποίηση του συναδέλφου Χρήστου Αβραμίδη

Δημοσιεύτηκε στις

Καταδικάζουμε την στοχοποίηση και απόπειρα επαγγελματικής απαξίωσης του συναδέλφου Χρήστου Αβραμίδη

Η «Δημοσιογραφική Συνεργασία» καταδικάζει απερίφραστα την στοχοποίηση και απόπειρα επαγγελματικής απαξίωσης του συναδέλφου Χρήστου Αβραμίδη από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη.

Ο συνάδελφος Αβραμίδης, μέλος της ΕΣΗΕΜΘ , έθεσε στο πλαίσιο του briefing μια σειρά ερωτήματα που αφορούσαν σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία όπως το έγκλημα των Τεμπών και τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και αντί απαντήσεων εισέπραξε απαξιωτικά σχόλια και υπονοούμενα για τις προθέσεις και τη γενικότερη στάση του συναδέλφου. Η στάση αυτή του κυβερνητικού εκπροσώπου έδωσε στη συνέχεια το έναυσμα για δήθεν αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που στοχοποιούν τον Χρήστο Αβραμίδη λόγω της πολιτικής του δράσης κατά το παρελθόν.

Εκφράζουμε τη συμπαράσταση μας στον Χρήστο Αβραμίδη και δηλώνουμε πως θα σταθούμε στο πλευρό κάθε συναδέλφου που θέλει να κάνει τη δουλειά του όσο καλύτερα γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες.

Περισσότερα

ΕΚ Τρικάλων – Ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στις 31/8 για την προετοιμασία συμμετοχής στο συλλαλητήριο της ΔΕΘ

Την Δευτέρα 31/8/2026 το Εργατικό Κέντρο Τρικάλων θα κάνει ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου...

Ανακοίνωση ΣΕΑΑΝ – ΕΝΙΑΙΟΥ για το πρόγραμμα “Πρωσοπικός Βοηθός”

Ανάπηροι, χρονίως πάσχοντες, γονείς και κηδεμόνες. Από σήμερα 26 Αυγούστου και για «τρείς μήνες»;;; με...

Σωματείο Εμποροϋπάλληλων & Υπάλληλων σε Σχέση Ιδιωτικού δικαίου Ν.Καρδιτσας – Ούτε «Λευκή Νύχτα», ούτε «Μαύρη Παρασκευή», ούτε δουλειά την Κυριακή!

Ούτε «Λευκή Νύχτα», ούτε «Μαύρη Παρασκευή», ούτε δουλειά την Κυριακή! Για την «Λευκή Νύχτα» που...