Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Για την παράταση στις εκλογές

0
image_pdfimage_print

Παράταση των εκλογών μέχρι το τέλος Ιουλίου αποφάσισε και ανακοίνωσε η απερχόμενη πλειοψηφία του ΔΣ του Σωματείου ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Από την καθημερινή συμμετοχή που καταγράφεται όλο αυτό το διάστημα μετά τις πρώτες μέρες, δε φαίνεται ότι το εμπόδιο στο να ψηφίσουν περισσότεροι συνάδελφοι είναι ότι δεν έχουν διαρκέσει αρκετές μέρες οι εκλογές.

Τις επόμενες αναμένεται να συνεχιστεί η “κρουαζιέρα” στα ξενοδοχεία της νότιας Ρόδου, όπου η ψηφοφορία γίνεται με τη μέθοδο “καροτσάκι”. Δηλαδή ο διευθυντής μοιράζει τα ψηφοδέλτια στους προϊσταμένους και αυτοί με τη σειρά τους στους εργαζόμενους και έρχονται ανά τμήμα, υπό το άγρυπνο βλέμμα του προϊσταμένου, με την εντολή να ρίξουν στην κάλπη ότι τους έδωσαν διαφορετικά υπάρχει πρόβλημα.

Έντωμεταξύ την ίδια στιγμή ενώ τα ξενοδοχεία γεμίζουν, οι μεγαλοξενοδόχοι έχουν αποφασίσει να μην προσλάβουν μεγάλο μέρος του προσωπικού, χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανένα. Πολλοί εργαζόμενοι έρχονται και ζητούν βοήθεια, αλλά η απάντηση που παίρνουν είναι βασικά να ψάξουν μόνοι τους να βγάλουν άκρη, αφού τώρα…έχει εκλογές!

Έτσι αυτός ο εκλογικός μαραθώνιος στη μέση μιας πολύ δύσκολης σαιζόν, εξελίσσεται στο καλύτερο δώρο για την εργοδοσία.

Οι εργαζόμενοι, πρέπει να τους τιμωρήσουν και γι αυτό το λόγο. Και η καλύτερη τιμωρία είναι ρίξουν στην κάλπη το ψηφοδέλτιο των αγωνιστών.

Share.

Comments are closed.