Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου: Απειλές στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων FTI

Δημοσιεύτηκε στις

Να σταματήσουν τώρα οι απειλές και να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων στα ξενοδοχεία της πρώην FTI.

 Η εργοδοσία στα ξενοδοχεία της πρώην FTI εκβιάζει τους εργαζόμενους να υπογράψουν νέες συμβάσεις σήμερα Κυριακή ως τις 4 το απόγευμα, χωρίς να διασφαλιζονται τα δικαιώματά τους.

Χρησιμοποιώντας απειλές που ξεπερνούν τα όρια από τη μία της πρόκλησης και από την άλλη της γελοιότητας, όπως ότι όποιος δεν υπογράψει θα έχει πρόστιμο 10.000 ευρώ, ή απειλώντας όσους τους παρέχονται δωμάτια στα ξενοδοχεία ότι θα τους βγάλουν έξω.

Εδώ και τώρα να αφήσουν στην άκρη τις απειλές και να κάνουν ότι απαιτείται προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των εργαζομένων.

Περισσότερα

Σωματεία – Φορείς Αλεξανδρούπολης: Καμία εμπλοκή στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Όλοι και όλες την Πέμπτη 9 Οκτώβρη, στις 6.30 μ.μ. μπροστά στο Δημαρχείο Αλεξανδρούπολης Καμία...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Να σταματήσει εδώ και τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού

Καταγγέλλουμε την επίθεση των ενόπλων δυνάμεων του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ ενάντια στον στολίσκο Global...

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Αλληλεγγύη στην Αφροδίτη Ρέτζιου, πρώην Πρόεδρο της ΟΕΝΓΕ

Στις 8/10 δικάζεται η Ρέτζιου Αφροδίτη, μέλος της Ε.Γ. και πρώην πρόεδρος της ΟΕΝΓΕ,...