Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΤΑ : Στις 9 Απριλίου 2019 δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ .

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφε – Συναδέλφισσα,

Λίγες μέρες πριν από τις εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Ν . Θεσπρωτίας στελέχη της εργοδοσίας που κατεβαίνουν οι ίδιοι υποψήφιοι, “υπεύθυνοι” και ανεύθυνοι πιάνουν τους συναδέλφους και τους τάζουν λαγούς με πετραχήλια .

Παράλληλα, στελέχη της διοίκησης των δήμων εκβιάζουν υποψηφίους να αποσύρουν τις υποψηφιότητές τους από το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ ΟΤΑ. Καταγγέλλουμε τη μεθοδολογία τους. Τους καλούμε να σταματήσουν και τους εκβιασμούς και την υποσχεσιολογία.

Η ΔΑΣ καλεί όλους τους συναδέλφους να μη φοβηθούν να γυρίσουν την πλάτη τους σε όλους αυτούς που για το μόνο που νοιάζονται είναι να κατέχουν θέσεις και προνόμια .

Στις 9 Απριλίου 2019 δυναμώνουμε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ .
Συμμετέχουμε πιο μαζικά.
Εδώ βρίσκεται η ελπίδα και η προοπτική.
ΨΗΦΙΣΕ – ΣΤΗΡΙΞΕ
ΔΑΣ – ΟΤΑ

Περισσότερα

Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας: Πρόσκληση Συμμετοχής στην Έκθεση “Αλληλεγγύη στα παιδιά του Πολέμου και της Προσφυγιάς”

H Επιτροπή Ειρήνης Μαγνησίας με την υποστήριξη του Εικαστικού Συλλόγου Βόλου διοργανώνει για δεύτερη...

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας: 17 Μάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την εγκατάσταση κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2025, μετά από αίτημα του ΝΤ ΑΔΕΔΥ, σωματείων...

Εργατικό Κέντρο Ν. Φωκίδας: Για το θανατηφόρο ατύχημα

Σήμερα σε οικοδομή στον Πάνορμο συνέβη εργατικό ατύχημα με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή...