Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΑΣΑ: Με άνισους όρους δίνεται η μάχη των Αρχαιρεσιών στις 18·19 Ιανουαρίου στο συνδικάτο

Δημοσιεύτηκε στις

Με άνισους όρους δίνεται η μάχη των Αρχαιρεσιών στις 18·19 Ιανουαρίου στο συνδικάτο εργαζόμενων ΟΑΣΑ.

Το βράδυ της Δευτέρας η εφορευτική επιτροπή έδωσε ψηφοδέλτια μόνο στις παρατάξεις ΔΑΚΕ ΠΑΣΚΕ ΜΕΤΑ με το πρόσχημα ότι το τυπογραφείο έφερε μόνο για αυτούς τους τρεις συνδυασμούς ψηφοδέλτια.

Η ΔΑΣ πρότεινε στην εφορευτική επιτροπή να δοθούν τα ψηφοδέλτια όταν έρθουν για όλους τους συνδυασμούς και όχι μόνο σε τρεις συνδυασμούς.

Η κεντρική εφορευτική επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δοθούν απόψε στους τρεις συνδυασμούς και για τους υπόλοιπους όποτε έρθουν.

Η συγκεκριμένη απόφαση ευνοεί αυτούς που έφεραν το συνδικάτο σε αυτό τον κατήφορο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξασφάλιση των θέσεων τους.

Για άλλη μια φορά δείχνει πόσο αναγκαία είναι η αλλαγή των συσχετισμών στις προσεχείς αρχαιρεσίες και η ισχυροποίηση της ΔΑΣ-ΟΑΣΑ.

Περισσότερα

Kids Summer Party από το ΣΕΤΗΠ – Μια γιορτή για όλα τα παιδιά

🎨 Κυριακή 21 Ιουνίου - 18:30 – 21:00 🎲 Παιχνίδι 🎵 Μουσική 💃 Χορός 🎈 Φούσκες 🖌️ Messy Play   📍...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Λάρισας: Όλοι στην Πανελλαδική Απεργία 24 Ιούνη

Όλοι στην πανελλαδική απεργία του κλάδου την Τετάρτη 24 Ιούνη για την υπογραφή κλαδικής...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης. Καμία διεύρυνση ωραρίου

Καμία ανοχή στα ωράρια εξόντωσης!   Καμία διεύρυνση ωραρίου ! Μόνο οργή μπορεί να προκαλέσει σε εμάς...