Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΑΣΑ: Με άνισους όρους δίνεται η μάχη των Αρχαιρεσιών στις 18·19 Ιανουαρίου στο συνδικάτο

Δημοσιεύτηκε στις

Με άνισους όρους δίνεται η μάχη των Αρχαιρεσιών στις 18·19 Ιανουαρίου στο συνδικάτο εργαζόμενων ΟΑΣΑ.

Το βράδυ της Δευτέρας η εφορευτική επιτροπή έδωσε ψηφοδέλτια μόνο στις παρατάξεις ΔΑΚΕ ΠΑΣΚΕ ΜΕΤΑ με το πρόσχημα ότι το τυπογραφείο έφερε μόνο για αυτούς τους τρεις συνδυασμούς ψηφοδέλτια.

Η ΔΑΣ πρότεινε στην εφορευτική επιτροπή να δοθούν τα ψηφοδέλτια όταν έρθουν για όλους τους συνδυασμούς και όχι μόνο σε τρεις συνδυασμούς.

Η κεντρική εφορευτική επιτροπή αποφάσισε κατά πλειοψηφία να δοθούν απόψε στους τρεις συνδυασμούς και για τους υπόλοιπους όποτε έρθουν.

Η συγκεκριμένη απόφαση ευνοεί αυτούς που έφεραν το συνδικάτο σε αυτό τον κατήφορο. Το μόνο που τους νοιάζει είναι η εξασφάλιση των θέσεων τους.

Για άλλη μια φορά δείχνει πόσο αναγκαία είναι η αλλαγή των συσχετισμών στις προσεχείς αρχαιρεσίες και η ισχυροποίηση της ΔΑΣ-ΟΑΣΑ.

Περισσότερα

Συνδικάτο Εργατ. Τουριστικών Επισιτιστικών Επιχειρήσεων: Η νίκη των αγροτών είναι και δική μας νίκη

Τώρα πρέπει να δυναμώσει η οργάνωση των εργαζομένων στα συνδικάτα και ο κοινός αγώνας...

Εργατικό Κέντρο Πάτρας: Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη ΒΙ.ΠΕ. Πατρών, αυτή τη φορά στο εργοστάσιο...

Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής: Κάλεσμα σε σύσκεψη φορέων για την ειδική αγωγή

Η τρέχουσα σχολική χρονιά είναι η χειρότερη σχολική χρονιά για την Ειδική Αγωγή! Ακατάλληλα...