Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία Καθαριστριών Δημοσίων Σχολείων Αθήνας: Απαιτούμε την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών

Δημοσιεύτηκε στις

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ!!!

Η Δημοτική Αρχή Πεύκης Λυκόβρυσης αφού αναγκάστηκε, κάτω από τις πιέσεις των εργαζομένων μέσω του σωματείου τους και με την αλληλεγγύη των φορέων και Συλλόγων της πόλης, έφερε σε συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα των απολύσεων των 15 σχολικών καθαριστριών στις 8 Αυγούστου και ώρα 6.00μμ.

Με άλλα λόγια, φρόντισε να μην εμφανιστούν στη συνεδρίαση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφουσας παράταξης. Φρόντισαν να αποτραπεί η συζήτηση για να μην αναγκαστούν να πάρουν θέση στις απολύσεις των 15 σχολικών καθαριστριών.

Ταυτόχρονα προσπαθούν με την προπαγάνδα τους να ξεχαστεί το θέμα.

ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΠΡΟΣΤΆ ΤΟΥΣ!

Θα βρισκόμαστε καθημερινά μαζί με τις εργαζόμενες και το σωματείο τους να τους θυμίζουμε ότι:

Αυτές οι εργαζόμενες μέσα στην πανδημία με αυτοθυσία κράτησαν τα σχολεία καθαρά. Αυτές οι εργαζόμενες δεν είναι απλά “κόστος” για τα ταμεία του Δήμου, είναι άνθρωποι με οικογένειές και ανάγκες.

Η ΔΑΣ Σχολικών καθαριστριών Αθήνας βρίσκεται στο πλευρό τους και στηρίζει των δίκαιο αγώνα τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ την επαναπρόσληψη όλων των καθαριστριών που έχουν δουλέψει τόσα χρόνια στα σχολεία και έχουν την εμπειρία και την γνώση των χώρων.

 

Περισσότερα

Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΟΑΣΘ: Εργατικό ατύχημα στο αμαξοστάσιο Σταυρούπολης

Εργατικό ατύχημα συνέβη χθες 16.9.2025 στο αμαξοστάσιο Σταυρούπολης του ΟΑΣΘ. Πιο συγκεκριμένα, συνάδελφος από το...

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αν. Μακεδονίας Θράκης: Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στους συναδέλφους μας στην ΚΡΕΚΑ

Έπειτα από επικοινωνία του Συνδικάτου μας με την Διοίκηση της εταιρείας ΚΡΕΚΑ Α.Ε., ενημερωθήκαμε...