Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία ΕΚΗ: Να συνεδριάσει άμεσα η διοίκηση του ΕΚΗ

Δημοσιεύτηκε στις

 H ΔΑΣ ΕΚΗ ήδη από τις 11/9 έχει ζητήσει να συνεδριάσει άμεσα η Διοίκηση του ΕΚΗ, η οποία γίνεται επιτακτική μετά τη χθεσινή κατάθεση του νομοσχεδίου – εκτρώματος που κατέθεσε η κυβέρνηση στη βουλή και φέρνει 13 ώρες δουλειάς τη μέρα, ποινικοποίηση της απεργίας και άλλα  «καλούδια». 

Μπροστά σε αυτή την κατάσταση που διαμορφώνεται, είναι επιβεβλημένη η άμεση απάντηση του συνδικαλιστικού κινήματος με απεργία.

Αναμένουμε από τη πλειοψηφία της διοίκησης του ΕΚΗ να…εμφανιστεί και να σταθεί στο ύψος των αγωνιστικών περιστάσεων που απαιτούνται και να μην τροφοδοτήσει τη σιγή νεκροταφείου που θέλουν κυβέρνηση και μεγαλοεργδοσία.

Περισσότερα

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής: 13χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

13 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ ΔΕ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ! ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΜΕ...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Για την εντατικοποίηση της εργασίας στο εμπόριο με την έναρξη της σχολικής περιόδου

Αυτές τις μέρες, όπως κάθε χρόνο, οι εργοδότες στους εκδοτικούς οίκους, στις αποθήκες, στη...

Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας: Σε άθλιες συνθήκες καλούνταν να εργαστούν οι συνάδελφοι μας στα Hondos στο Κολωνάκι

Κυριολεκτικά μέσα στα σκατά  δούλευαν οι εργαζόμενοι στα Hondos στο Κολωνάκι! Σε άθλιες συνθήκες καλούνταν...