Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία: Διακήρυξη για τις αρχαιρεσίες στην ΕΤΙΤΑ στις 27 – 28 Νοέμβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Στις εκλογές του σωματείου μας στέλνουμε ηχηρό μήνυμα, παίρνουμε στα χέρια μας την υπόθεση της πάλης για να βάλουμε εμπόδια στην αντεργατική πολιτική κυβέρνησης, εργοδοσίας, των κομμάτων τους που τσακίζει τα δικαιώματά μας. Δυναμώνουμε το διεκδικητικό αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας!

Ψηφίζουμε «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία» το συνδυασμό των συνδικαλιστών που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ.

Οι αρχαιρεσίες στην ΕΤΙΤΑ πραγματοποιούνται σε μια περίοδο που κυβέρνηση και εργοδοσία στη μετάβαση από την οικονομική κρίση στην καπιταλιστική ανάπτυξη μοιράζουν απλόχερα ζεστό χρήμα στους επιχειρηματικούς ομίλους από το Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ , λεφτά τα οποία θα πληρώσει ο λαός μας. Την πολιτική αυτή στηρίζουν παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους το σύνολο των αστικών κομμάτων. Ταυτόχρονα συνεχίζουν με αμείωτη ένταση να νομοθετούν αντεργατικά μέτρα που τσακίζουν εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα και αυξάνουν την εκμετάλλευση για να εξυπηρετήσουν τα κέρδη των αφεντικών, συμπεριλαμβανομένων και των καναλαρχών φυσικά.  Οι επιχειρηματικοί όμιλοι που έχουν στην ιδιοκτησία τους τηλεοπτικά ΜΜΕ είναι κερδοφόροι. Επιλέγουν να επενδύσουν και στην  οπτικοακουστική παραγωγή για να διοχετεύσουν εκεί κεφάλαια που δεν έχουν  ήδη επενδύσει, ενώ ταυτόχρονα παίρνουν και τεράστιες κρατικές επιδοτήσεις.

Για τους εργαζόμενους στον κλάδο, υπάρχει όμως μια άλλη, σκληρή πραγματικότητα: οι συνθήκες δουλειάς γίνονται ολοένα και χειρότερες, με ένταντικοποίηση, περισσότερες ώρες δουλειάς, μεταφορά τεχνικών σε εταιρίες παραγωγής με χειρότερους όρους δουλειάς, μονοπρόσωπα εξωτερικά συνεργεία, μισθούς που δε φτάνουν ούτε για τις στοιχειώδεις ανάγκες. Η εφαρμογή της σύγχρονης τεχνολογίας, με τον τρόπο που γίνεται από τους εργοδότες στο χώρο μας, αντί να κάνει τη ζωή μας καλύτερη, ενισχύει την ανασφάλεια και το άγχος για την επόμενη μέρα.

Ο νόμος Λιβάνιου, στρατηγική επιλογή της κυβέρνησης για την ενίσχυση των τηλεοπτικών ΜΜΕ, δυναμώνει την αντεργατική επίθεση σε συνέχεια της επίθεσης και των προηγούμενων κυβερνήσεων στον κλάδο. Προβλέπει ότι οι τηλεοπτικοί σταθμοί τυπικά πρέπει να διατηρούν ως μέσο ετήσιο όρο του «απασχολούμενου προσωπικού» 400 άτομα, αλλά δεν θα είναι όλοι εργαζόμενοι των τηλεοπτικών σταθμών με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας πλήρους απασχόλησης, αφού το 15%, μπορεί να είναι εργαζόμενοι άλλων επιχειρήσεων συνδεδεμένων με τον τηλεοπτικό σταθμό, ή ανεξάρτητων εταιρειών παραγωγής οπτικοακουστικού εμπορεύματος με συγκεκριμένο έργο για το σταθμό ή και τα δύο. Πρακτικά δίνει τη δυνατότητα για μείωση του προσωπικού από τα 400 στα 340 άτομα, με έμφαση στους τεχνικούς, οδηγεί σε εργολαβικούς εργαζόμενους και συμπιέζει τους μισθούς, μέσω ατομικών συμβάσεων. Επιπλέον, θεωρούνται πλήρης απασχόληση οι 20 μέρες το μήνα και όχι οι 25, δηλαδή σε ετήσια βάση οι σταθμοί θα δουλεύουν με λιγότερους εργαζόμενους. Αυτό οδηγεί και σε αντεργατική διευθέτηση του ημερήσιου εργάσιμου χρόνου σε 10 και 12 ώρες, εντατικοποίηση της δουλειάς, αύξηση του απλήρωτου εργάσιμου χρόνου, εκ περιτροπής δουλειά, ένταση της δουλειάς-λάστιχο, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, μειώσεις μισθών κ.α..

Απέναντι σε αυτά, οι εργοδοτικές πλειοψηφίες των Ενώσεων αρκέστηκαν σε διαβουλεύσεις για να πετύχουν τάχα το «μικρότερο κακό», που μεταφράζεται σε απώλεια το λιγότερο 60 θέσεων εργασίας ανά κανάλι.

Ο ίδιος νόμος χάρισε μία ολόκληρη ετήσια δόση της αδειοδότησης, στο όνομα των επενδύσεων από τους καναλάρχες. Επιπλέον χρηματοδοτεί με κρατικό χρήμα τις ασφαλιστικές εισφορές όσων τηλεοπτικών σταθμών χρωστούν στον ΕΔΟΕΑΠ, όταν οι εργοδότες έχουν παρακρατήσει και δεν έχουν αποδώσει τις εισφορές μας, άρα αυτοί κερδίζουν διπλά. Τους χαρίζει ακόμη τις προσαυξήσεις για χρέη και πρόστιμα για 4 ολόκληρα χρόνια, ενώ οι οφειλές τους θα καταβάλλονται σε 72 δόσεις. Ταυτόχρονα χρηματοδοτεί πολύμορφα τους τηλεοπτικούς σταθμούς και τις εταιρίες παραγωγής.

Η εργοδοσία έχει στρογγυλοκαθήσει στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και όχι μόνο αμφισβητεί τη νομιμότητα του πόρου 2%, αλλά ζητάει να επιδοτείται από το κράτος για τον πόρο αυτό. Επίσης οι εργοδότες, με τη στήριξη των εργοδοτικών συνδικαλιστών, προσπαθούν να περάσουν διάταξη ώστε να μην πληρώνουν τα αφεντικά των εταιριών παραγωγής το 2% επί του τζίρου όταν ασφαλίζονται οι εργαζόμενοί τους στον ΕΔΟΕΑΠ. Αυτό ωφελεί τα αφεντικά γιατί διευκολύνει τη μείωση τεχνικών, με παράλληλη  μείωση του λεγόμενου «μη μισθολογικού κόστους», αλλά υπονομεύει τα οικονομικά του Ταμείου μας με κίνδυνο να μειωθούν κι’ άλλο οι παρεχόμενες παροχές και υπηρεσίες και να μπαίνει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη μας.

Σταθερά, πάνω από 10 χρόνια, τονίζουμε την ανάγκη  όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ να έχουν τα ίδια δικαιώματα, με ενιαίο ασφαλιστικό φορέα. Να πληρώνουν εισφορές το κράτος και τα αφεντικά, να εξασφαλίζονται όλα τα δικαιώματα μας στο ύψος των σύγχρονων αναγκών. Είναι κρίσιμο ζήτημα πάλης για τους εργαζόμενους τεχνικούς, τόσο στα κανάλια, όσο και στις εταιρείες παραγωγής μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

Ο νόμος που έρχεται να σφραγίσει όλες τις αντεργατικές ρυθμίσεις είναι ο νόμος-έκτρωμα Χατζηδάκη. Χτυπά το δικαίωμα στην απεργία και ποινικοποιεί την περιφρούρηση της. Θέλουν να χτυπήσουν τις δημοκρατικές διαδικασίες των σωματείων, με ζωντανή μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στη λήψη αποφάσεων. Θέλουν οι εργοδότες να μπορούν να παρεμβαίνουν στις αρχαιρεσίες και στις αποφάσεις των συνδικάτων. Θέλουν να βγάζουν στο σύνολό τους τις απεργίες παράνομες και να διώκονται οι απεργοί.

Αυτός ο νόμος επιβάλλει την κατάργηση του 8ωρου και της αμοιβής των υπερωριών, την ατομική σύμβαση χωρίς τη συμφωνία του συνδικάτου, την απλήρωτη δουλειά με διευθέτηση χρόνου εργασίας. Απελευθερώνει τις απολύσεις αφού οι επιχειρήσεις θα μπορούν να απασχολούν λιγότερους εργαζόμενους, περισσότερες ώρες, χωρίς πρόσθετη αμοιβή. Μετατρέπει τις συμβάσεις εξαρτημένης εργασίας σε συμβάσεις έργου, καταργώντας εργασιακά, ασφαλιστικά δικαιώματα. Δίνει τη δυνατότητα στον εργοδότη να βγάζει για πάνω από ένα έτος σε αναστολή σύμβασης όποιον εργαζόμενο θέλει χωρίς μισθό και ασφάλιση.

Δίπλα σε όλα αυτά, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη για το λαό μας η ολοένα βαθύτερη εμπλοκή της χώρας στους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με την ραγδαία επέκταση των αμερικανονατοϊκών βάσεων, τη συμμετοχή στρατιωτικών αποστολών στους σχεδιασμούς και τη δράση του ΝΑΤΟ, τους πακτωλούς εξοπλιστικών δαπανών που ξοδεύονται για να υπηρετήσουν αυτούς τους σκοπούς, αντί να διατίθενται για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας και παιδείας, της προστασίας της ζωής και της περιουσίας του λαού από σεισμούς, φωτιές, πλημμύρες.

Συναδέλφισσες συνάδελφοι

Βρισκόμαστε σε μια εποχή που η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνικής, ο πλούτος που παράγουν οι εργαζόμενοι, μπορούν να καλύψουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες μας. Αλλά η κατάσταση των εργαζομένων συνολικά έχει χειροτερεύσει. Και αυτό οφείλεται στην πολιτική διαχείρισης όλων των κυβερνήσεων για την ανάπτυξη της οικονομίας σε όφελος των επιχειρηματικών ομίλων. Ενταγμένοι σ’ αυτή την πολιτική είναι και οι αντεργατικοί νόμοι που ψήφισαν και η σημερινή κυβέρνηση της Ν.Δ. αλλά και η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όλες οι κυβερνήσεις διαχρονικά.

Είναι αναγκαίο σε κάθε χώρο δουλειάς, παντού και στον κλάδο μας, να δυναμώσει η γραμμή της σύγκρουσης με την εργοδοσία και τις δυνάμεις που στηρίζουν αυτήν την πολιτική που μας τσακίζει τη ζωή, για να βάζουμε εμπόδια και να διεκδικούμε, κόντρα στο συμβιβασμό, τη μοιρολατρία, τη λογική της «εργασιακής ειρήνης» που καλλιεργούν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, οι καπιταλιστές ιδιοκτήτες των ΜΜΕ και οι συνδικαλιστές που υπηρετούν τα συμφέροντα τους.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΕΤΙΤΑ, χωρίς πλαίσιο αιτημάτων και διεκδικήσεων που να απαντά στις πραγματικές μας ανάγκες, χωρίς οργάνωση και κλιμάκωση του αγώνα, με «τουφεκιές στον αέρα», και με βασικούς άξονες την ανάθεση στην διαιτησία (ΟΜΕΔ, που τώρα πια μας τέλειωσε και αυτός) και τις αποφάσεις των αστικών δικαστηρίων, οδήγησε τους εργαζόμενους στην απογοήτευση και την αποστράτευση. Τα παραπάνω αποτυπώνονται στη συνεχώς μειούμενη συμμετοχή στη δράση του σωματείου, στην απαξίωση της συνδικαλιστικής δράσης. Οι ευθύνες τους είναι πολύ μεγάλες.

Αυτή η πλειοψηφία καλλιεργεί την υποταγή στα συμφέροντα κυβερνήσεων και αφεντικών. Κάθε φορά που δημιουργούνταν προϋποθέσεις κινητοποίησης, που οι εργαζόμενοι με την παρουσία και τη μαχητικότητα τους αντιστεκόταν στα σχέδια των αφεντικών, η πλειοψηφία του Δ.Σ. είτε προσπαθούσε να σπείρει αμφιβολίες, είτε να υπονομεύει τις αποφάσεις συνελεύσεων για κλιμάκωση των αγώνων τους. Έφτασαν στο σημείο να ακυρώνουν ακόμα και στάσεις εργασίας σε τηλεοπτικό σταθμό, αφήνοντας τους εργαζόμενους ξεκρέμαστους, με τη απίστευτη δικαιολογία περί «εθνικών θεμάτων», όταν η εργοδοσία την ίδια μέρα «πατριωτικά» απόλυσε δύο συναδέλφους.

Οι εκλεγμένοι με τη ΔΑΣ αξιοποίησαν την εμπιστοσύνη των συναδέλφων για να αναδείξουν προβλήματα σε κάθε χώρο δουλειάς και στον κλάδο, για να προβάλλουν την ανάγκη οργάνωσης της πάλης για τη λύση τους, τη διεκδίκηση με βάση τις σύγχρονες ανάγκες, με ενότητα μέσα στους εργαζομένους.

Αυτός ο δρόμος είναι ελπιδοφόρος και σε αυτό το δρόμο πρέπει να βαδίσουμε. Είναι μονόδρομος για τους εργαζόμενους τεχνικούς η αντίσταση, η διεκδίκηση, η μαζική συμμετοχή, με επίκεντρο τα δικά μας συμφέροντα. Ο δρόμος της ανάθεσης είναι χρεωκοπημένος!

Οι λιμενεργάτες στην COSCO με την μαζική τους συμμετοχή στην επταήμερη απεργία, παραμερίζοντας την εργοδοτική τρομοκρατία και τις αποφάσεις των δικαστηρίων κέρδισαν τα βασικά τους αιτήματα και μας έδειξαν το δρόμο που μας δίνει δύναμη και φέρνει αποτελέσματα. Οπως και οι εργαζόμενοι στη Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη, οι οικοδόμοι, που υπέγραψαν ΣΣΕ, οι εργαζόμενοι ντελιβεράδες στην πολυεθνική eFood. Με αποφάσεις μαζικών γενικών συνελεύσεων, με ταξική ενότητα και αλληλεγγύη, χωρίς να υποκύψουν σε απειλές και δικαστικές αποφάσεις, έχοντας συνείδηση ότι τα συμφέροντα του κεφαλαίου δεν συμβιβάζονται με τα συμφέροντα των εργαζόμενων, αγωνίστηκαν και νίκησαν.

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες σας καλούμε να συμβάλλετε στην ανασύνταξη του κινήματος. Έχουμε ανάγκη από ένα κίνημα μαζικό, οργανωμένο, σε σύγκρουση με την εργοδοσία, το κράτος και τις κυβερνήσεις, την ΕΕ.

Χρειάζεται να στήσουμε Επιτροπές Αγώνα που θα οργανώνει ζωντανές διαδικασίες στους χώρους δουλειάς. Να πάρουμε την κατάσταση στα δικά μας χέρια, οργανώνοντας από τα κάτω τον αγώνα για τα δικά μας συμφέροντα. Παραμερίζοντας τις δυνάμεις του εργοδοτικού-κυβερνητικού συνδικαλισμού για να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Σε αυτή την κατεύθυνση μπορεί αποφασιστικά να συντελέσει η υπερψήφιση του ψηφοδελτίου της ΔΑΣ στις αρχαιρεσίες. Να συμβάλλει στη συσπείρωση σε αγωνιστική διεκδικητική κατεύθυνση με ενότητα και αλληλεγγύη σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε κανάλι, σε κάθε εταιρεία παραγωγής. Ένας για όλους και όλοι για έναν, γιατί χωρίς εμάς γρανάζι δεν γυρνά.

Αυτή η κατεύθυνση μπορεί να πολλαπλασιάσει τη δύναμή μας, την αποτελεσματικότητα της πάλης μας.

Διεκδικούμε:

 • Να καταργηθούν άμεσα o νόμος Χατζηδάκη και όλο το αντεργατικό και αντιασφαλιστικό νομοθετικό πλαίσιο.
 • Κατάργηση των ατομικών Συμβάσεων, επαναφορά υποχρεωτικότητας των ΣΣΕ.
 • Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας με αυξήσεις.
 • Σταθερός ημερήσιος εργάσιμος χρόνος 7ωρο-35ωρο-5νθήμερο, κατάργηση της εργασίας με μπλοκάκι.
 • Μέτρα υγείας και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς και στα εξωτερικά συνεργεία. Γιατροί εργασίας και τεχνικοί ασφάλειας από το κράτος.
 • Δωρεάν επαναλαμβανόμενα τεστ-covid για όλους τους εργαζόμενους. Προληπτικοί έλεγχοι πριν τον εμβολιασμό και καθολική δωρεάν παρακολούθηση μετά απ’ αυτόν.
 • Καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης. Σύνταξη με 30 χρόνια δουλειάς. Ηλικιακό όριο συνταξιοδότησης τα 60 χρόνια για τους άνδρες και τα 55 χρόνια για τις γυναίκες. Κύριες και επικουρικές συντάξεις στο ύψος που ήταν το 2009. Εισφορές να πληρώνουν κράτος και εργοδοσία. Όχι στο κεφαλαιοποιητικό σύστημα και στα επαγγελματικά ταμεία.
 • Να πληρώσουν άμεσα οι εργοδότες το αγγελιόσημο και τις ασφαλιστικές εισφορές που χρωστούν στα Ταμεία.
 • Κατοχύρωση όλων των δικαιωμάτων των εργαζομένων σε τυχόν αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος, πτώχευσης κλπ.
 • Καμιά μείωση των θέσεων εργασίας, καμιά απόλυση όσων βρίσκονται σε αναστολή εργασίας.
 • Επίδομα ανεργίας σε όλους τους ανέργους χωρίς όρους και προϋποθέσεις. Ο χρόνος ανεργίας να υπολογίζεται ως συντάξιμος χρόνος. Δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε αυτούς και τις οικογένειές τους.
 • Αποκλειστικά δωρεάν δημόσια Υγεία-Πρόνοια και Παιδεία με προσλήψεις προσωπικού και σύγχρονες υποδομές. Καμμιά επιχειρηματικά δράση.
 • Κατάργηση πλειστηριασμών και κατασχέσεων
 • Κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη λαϊκής κατανάλωσης, των ειδικών φόρων και όλων των αντιλαϊκών φόρων, (ΕΝΦΙΑ κλπ).
 • Κατάργηση όλων των νόμων που περιορίζουν και φιμώνουν τη συνδικαλιστική δράση.
 • Κατάργηση νόμων και άρθρων που φιμώνουν την ενημέρωση, (νόμος Λιβάνιου, Ποινικός Κώδικας κ.ά.).

Στις αρχαιρεσίες της ΕΤΙΤΑ στήριξε – ψήφισε «Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία»!

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 1. ΓΚΕΚΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ του Κωνσταντίνου
 2. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑ του Δημητρίου (BARKING WELL)
 3. ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ (OPEN)
 4. ΚΑΔΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (STAR)
 5. ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου (STAR)
 6. ΚΑΨΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Φωτίου (MEGA)
 7. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λάζαρου (LIVE CAM)
 8. ΠΕΝΤΕΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου (COSMOTE TV)
 9. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βάϊου (ΣΚΑΪ)
 10. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΡΗΣ του Σπυρίδωνος (MEGA)
 11. ΤΟΥΝΤΑ ΔΑΝΑΗ του Νικολάου (OPEN)
 12. ΤΣΟΛΙΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νέστορα (ΟPEN)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ

 1. ΚΑΨΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Φωτίου (MEGA)
 2. ΚΑΔΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (STAR)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.

 1. ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ (OPEN)
 2. ΚΑΔΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (STAR)
 3. ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου (STAR)
 4. ΚΑΨΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Φωτίου (MEGA)
 5. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λάζαρου (LIVE CAM)
 6. ΠΕΝΤΕΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου (COSMOTE TV)
 7. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βάϊου (ΣΚΑΪ)
 8. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΡΗΣ του Σπυρίδωνος (MEGA)
 9. ΤΣΟΛΙΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νέστορα (ΟPEN)

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ Ε.Κ.Α

 1. ΔΗΜΟΣΘΕΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του Εμμανουήλ (OPEN)
 2. ΚΑΔΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του Δημητρίου (STAR)
 3. ΚΑΤΣΟΥΛΙΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Αθανασίου (STAR)
 4. ΚΑΨΑΛΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του Φωτίου (MEGA)
 5. ΜΟΥΤΑΦΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ του Λάζαρου (LIVE CAM)
 6. ΠΕΝΤΕΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Αναστασίου (COSMOTE TV)
 7. ΠΟΛΥΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του Βάϊου (ΣΚΑΪ)
 8. ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΡΗΣ του Σπυρίδωνος (MEGA)
 9. ΤΣΟΛΙΣΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του Νέστορα (ΟPEN)

 

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων: Κανένας φοιτητής δεν πρόκειται να πεταχτεί εκτός Εστιών

Απαράδεκτη η στάση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Εμμένει στην έξωση φοιτητών από τις...

ΠΕΜΕΝ – ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ: Για την πυρκαγιά στο πλοίο ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ

Φωτιά εκδηλώθηκε, κατά την διάρκεια επισκευαστικών εργασιών, που πραγματοποιούνταν στο RO/RO πλοίο «ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ», της...