Δήλωση του Σωτήρη Παρίση για το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

image_pdfimage_print

Σήμερα, κάτω από τη μαχητική παρέμβαση εργαζομένων και των ζωντανών σωματείων τους, δεκάδων Εργατικών Κέντρων από όλη την Ελλάδα, ενάντια στους νόθους και παράνομους της ομάδας Καραγεωργόπουλου – Νικολάου, το Μονομελές Εφετείο Πατρών ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυτό δείχνει και τη δύναμη των εργαζομένων όταν παρεμβαίνουν μαζικά, συλλογικά και οργανωμένα μέσα από τα συνδικάτα τους, όταν υπερασπίζονται με αγώνες και κάθε μέσο τις συλλογικές διαδικασίες και αποφάσεις τους.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, τα ζωντανά συνδικάτα τους να συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στους νόθους και τους εργατοπατέρες, να τους απομονώσουν, δεν έχουν καμία δουλειά στο ΕΚ Πάτρας. Τώρα χρειάζεται να πληθύνουν κι’ άλλο οι καταγγελίες συνδικαλιστών, εργαζομένων και σωματείων, για τις νοθείες και παρατυπίες που κάνουν σε όλη την Ελλάδα.

Έχουμε τη γνώμη, ότι, σήμερα, μετά και τις συνεχείς αποκαλύψεις για την παράνομη δράση αυτής της ομάδας, κανένας δικαστής δεν πρόκειται να συμβάλλει, ώστε να επανέλθουν οι νόθοι και οι εργοδότες στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας. Άλλωστε, αυτή είναι και η βούληση των εργατών της πόλης μας.

Η διοίκηση του ΕΚ Πάτρας θα συνεχίσει με πείσμα στο δρόμο που βάδισε τα τελευταία χρόνια, στο πλευρό των εργαζόμενων κόντρα σε κυβέρνηση και εργοδοσία. Θα βρίσκεται καθημερινά στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις πραγματικές ανάγκες των εργαζομένων. Συνεχίζουμε οργανώνοντας τη μεγάλη απεργιακή απάντηση των εργαζομένων της πόλης μας στις 18 Φλεβάρη

Ο Σωτήρης Παρίσης είναι Οργανωτικός Γραμματέας

της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πάτρας.

Comments are closed.