Διεθνιστική Εκδήλωση του ΠΑΜΕ – ΒΙΝΤΕΟ ΣΠΟΤ

Δημοσιεύτηκε στις

Στα πλαίσια της Πανελλαδικής Σύσκεψης του ΠΑΜΕ θα βρεθούν στην Αθήνα και στην έναρξη της Σύσκεψης στην Δραπετσώνα στις 18 Ιούνη αγωνιστικά συνδικάτα της Ευρώπης εκφράζοντας την αλληλεγγύη τους με τους αγώνες και τις διεκδικήσεις του εργατικού κινήματος της χώρας μας.

Μεταξύ των αντιπροσωπειών θα παραστούν η ηγεσία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος της MzwandileMichaelMakwayiba από τη Νότιο Αφρική, ο Γενικός Γραμματέας Πάμπης Κυρίτσης από την Κύπρο, ενώ μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 35 Συνδικαλιστές από 20 χώρες από τις συνδικαλιστικές οργανώσεις OSPN PATOS-Αλβανίας, SLOGA-Σερβίας, AST-Ισπανίας, VERDI RemsMurrKliniken, IG Metal Βάδης-Βυρτεμβέργης και IG Metal LEAR Γερμανίας, Συνδικάτο UCUUCL Αγγλίας, Εργατικά Κέντρα Μπους ντε Ρον και Βαλ ντε Μαρν, Ομοσπονδία Χημικής Βιομηχανίας, Ομοσπονδία Εμπορίου και το Συνδικάτο Τρένων Μονπαρνάς Παρισιού από την Γαλλία, USM Μονακό, Ομοσπονδία Μεταφορών Νακλιατ-Ις και Ομοσπονδία Υπηρεσιών Σοσιαλ Ις Τουρκίας, ΠΕΟ και DEVIS Κύπρου, Συνδικάτο Οικοδόμων N. Γιουτλάνδης Δανίας, AFSCME3800 ΗΠΑ, Συνδικάτο Μετρό Στοκχόλμης Σουηδίας, OSCMS Τσεχίας, PSU Ιρλανδίας, NEHAWU Νοτίου Αφρικής, CITU Ινδίας, Συνδικάτο Ιερουσαλήμ Παλαιστίνης, GFTU Συρίας, USB Ιταλίας, Συνομοσπονδία Πορτογαλίας CGTPIn.

Επίσης χαιρετιστήρια στην Σύσκεψη του ΠΑΜΕ και μηνύματα αλληλεγγύης έχουν στείλει συνδικάτα από Ρουμανία, Αυστρία, Γαλλία, ΗΠΑ, Ινδία, Πακιστάν, Σρι Λάνκα και Ισπανία.

Στα πλαίσια της ανταλλαγής πείρας και πληροφοριών μεταξύ των συνδικάτων το ΠΑΜΕ θα φιλοξενήσει Εκδήλωση την Παρασκευή, 17 Ιούνη στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Ραμάντα στην Ραφήνα με την συμμετοχή των διεθνών αντιπροσωπειών με θέμα

«Η Δράση των Συνδικάτων σε όλες τις Συνθήκες

Πείρα από τις απεργιακές μάχες και τους Αγώνες των εργατών την Περίοδο της Πανδημίας»

Η αφίσα της εκδήλωσης εδώ: https://flic.kr/s/aHBqjzT96a

Περισσότερα

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c