Δεύτερη χρονιά με την Τρελή του Σαγιό

Δημοσιεύτηκε στις

Ξανά στη σκηνή η επιτυχημένη παράσταση  «Η Τρελή του Σαγιό» του Ζαν Ζιροντού από τη θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ  «Θέατρο από εργάτες για εργάτες»

Το χιουμοριστικό και ταυτόχρονα καυστικό έργο του Ζαν Ζιροντού φέρνει στα μάτια του θεατή τέσσερις, καθωσπρέπει φαινομενικά, τύπους, οι οποίοι στοχεύουν να πλουτίσουν εκμεταλλευόμενοι το υπέδαφος του Παρισιού. Τα σχέδια τους ανατρέπονται από την παρέα της Ωρελύ «Τρελλή του Σαγιό», που την αποτελούν οι εξίσου ιδιόρρυθμες φίλες της  και ο λαός του Σαγιό.

Στόχος τους να ξαναφέρουν την Άνοιξη στις ζωές και τις καρδιές  των ανθρώπων. Θα τα καταφέρουν;

Ενημερώνουμε τα σωματεία, εργατικά κέντρα και φορείς ότι οι παραστάσεις μας δίνονται δωρεάν για το κοινό και μπορούν να προγραμματιστούν άμεσα

Επόμενη παράσταση μας στο Θέατρο Άννα Μαρία Καλουτά Τιμοκρέοντος 6Α, Ν. Κόσμος Σάββατο 30 Μαρτίου  2024. Την εκδήλωση οργανώνει ο σύλλογος συνταξιούχων «ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ»

Η ομάδα «Θέατρο από εργάτες για εργάτες» έχει τη δυνατότητα να πλαισιωθεί και με  νέους εργαζόμενους που θέλουν να εκφραστούν αλλά και να προσφέρουν στο κομμάτι του πολιτισμού.

Στον παρακάτω σύνδεσμo μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την κατάμεστη αίθουσα,  στην  παράσταση με την Τρελή του Σαγιό που οργάνωσαν συνδικάτα και φορείς στη Ν. Ιωνία τον προηγούμενο μήνα. Στην Παράσταση συγκεντρώθηκε και υγειονομικό υλικό που θα σταλεί στην Παλαιστίνη από το ΠΑΜΕ.

https://flic.kr/s/aHBqjBhf87

 Για προγραμματισμό ή πληροφορίες παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ 210 3301847, 210 3833786.

Περισσότερα

Κινητοποίηση στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Κινητοποίηση στο υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης πραγματοποίησαν σήμερα Συνδικάτα και Ομοσπονδίες εκφράζοντας την αλληλεγγύη και στήριξη...

Καμιά ανοχή στην αντιλαϊκή πολιτική που κάνει το νερό… νεράκι και πανάκριβο εμπόρευμα για τον λαό

Οι νέες χρεώσεις στο νερό αποκαλύπτουν για άλλη μια φορά ποιος τελικά πληρώνει την...

Πρόγραμμα παιδικής εκπομπής Αγριόχηνες για το Σάββατο 20 Δεκέμβρη

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2025, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...