Δελτίο Τύπου της Γραμματείας ΠΑΜΕ Ν. Ηρακλείου για νέο εργατικό ατύχημα

Δημοσιεύτηκε στις

Κλιμάκιο της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Ηρακλείου βρέθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο χθες το απόγευμα, μετά τον σοβαρό τραυματισμό ενός συναδέλφου μας ηλεκτρολόγου.

Ένα νέο εργατικό ατύχημα ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα των εργατικών ατυχημάτων, αποτέλεσμα της εντατικοποίησης της δουλειάς. 

Καταγγέλλουμε την κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει να έχει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς υποστελεχωμένους και αντί να καταργήσει όλους τους αντεργατικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων, όπως προεκλογικά είχε υποσχεθεί, αφήνει τους εργαζόμενους βορά των εργοδοτών.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους, να συσπειρωθούν στα σωματεία  και από κοινού να παλέψουμε και να επιβάλουμε ανθρώπινα ωράρια και ουσιαστικά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας.

Περισσότερα

Εργατικό Κέντρο Αγρινίου: Να σταματήσει τώρα η δίωξη! Η τρομοκρατία δε θα περάσει

Διώκουν τον πρόεδρο του Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ & του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, για την κινητοποίηση...

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων: Με τον αγώνα μας, με την αλληλεγγύη μας, υψώνουμε ασπίδα προστασίας για τους ανθρώπους μας

ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΜΑΧΗΣ! Αγωνιστικές αποφάσεις της πετυχημένης πανελλαδικής σύσκεψης φορέων του...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Συλλογή υπογραφών ενάντια στο άδικο μέτρο των διαγραφών φοιτητών

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, Έχει δημοσιευτεί η εγκύκλιος από το Υπουργείο Παιδείας για τις διαγραφές των...