Δελτίο Τύπου για την εκδήλωση στις 8 Δεκέμβρη από σωματεία και φορείς της Ηλιούπολης

Δημοσιεύτηκε στις

Με ενθουσιασμό και συγκίνηση παρακολούθησαν οι παρευρισκόμενοι την εκδήλωση

«Με όπλο μας και την τέχνη διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει» που διοργάνωσαν σωματεία και φορείς της Ηλιούπολης στην αίθουσα του 1ου ΕΠΑΛ και ΙΕΚ Ηλιούπολης τη Δευτέρα 8 Δεκέμβρη.

Με στόχο η χθεσινή και σημερινή βάρδια της εργατικής τάξης να συνομιλήσει με την αυριανή και να ξεδιπλώσει τα κοινά για όλους αιτήματα και να αναδειχθούν οι αιτίες τους μέσα και από τα εργατικά τραγούδια, η χορωδία και το μουσικό σύνολο που τη συνοδεύει κατέπληξαν ευχάριστα το κοινό.

Στην εκδήλωση μίλησε η πρόεδρος του συνδέσμου ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας Ελένη Πολυχρονίδου και ο Ορφέας Ζηνέλης εκπρόσωπος του συλλόγου σπουδαστών ΙΕΚ σπουδαστής στο συγκεκριμένο ΙΕΚ.

 ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHBqjCDu3D

ΒΙΝΤΕΟ

 

Περισσότερα

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του ΣΕΒ

Οι εργατοπατέρες της ηγεσίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργοδοτών Ελλάδας ξανά σε ρόλο προσωπάρχη του...

Έκκληση για Αιμοπετάλια

Η Θεοχάρη Ηλιάνθη Δήμητρα του Αθανασίου νοσηλεύεται στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη –...

Το ΠΑΜΕ αποχαιρετά τον Λάκη Χαλκιά, τη φωνή του μόχθου και του αγώνα

«Εμείς είμαστε το αίμα, εμείς είμαστε η φωτιά.  Εμείς είμαστε οι εργάτες, χτίζουμε εμείς τη λευτεριά» Το ΠΑΜΕ...