Δελτίο Τύπου Σωματείου ΕΝΕΔΕΠ : Το δίκιο των λιμενεργατών θα κριθεί με νέους αγώνες στους προβλήτες  ΙΙ & ΙΙΙ του ΣΕΜΠΟ Πειραιά

Δημοσιεύτηκε στις

Συνάδελφοι ,

Το ΔΣ του Σωματείου μας συναντήθηκε την Τετάρτη 27 Νοέμβρη με τη ΓΓ του Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τη προσφυγή την οποία πραγματοποίησε ο ΣΕΒ (ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ) στο Συμβούλιο της Επικρατείας με αίτημα να εξαιρεθούν οι λιμενεργάτες στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ από τα ΒΑΕ. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο δεν παρευρέθη ο Υπουργός Εργασίας, αν και αφορά ένα ζήτημα που απασχολεί όλους τους συναδέλφους στο λιμάνι του Πειραιά αλλά και στα υπόλοιπα λιμάνια της χώρας.

Κατά τη συνάντηση δεν υπήρξε γραπτή διαβεβαίωση από το Υπουργείο για την απρόσκοπτη εφαρμογή της απόφασης  για ένταξη των λιμενεργατών στα ΒΑΕ.

Κάνουμε σαφές, προς την COSCO, DPORT, κυβέρνηση  και ΣΕΒ ότι αποτελεί αιτία πολέμου για τους εργαζόμενους στους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ η ακύρωση της ένταξης των λιμενεργατών στα ΒΑΕ.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

Περισσότερα

Σωματείο Εργαζομένων Arivia SA: Όλοι στην απεργία της Πρωτομαγιάς

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ Η εργατική πρωτομαγιά, δεν είναι η αφορμή για ένα τριήμερο. Είναι η αφορμή...

Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Όλοι στην Απεργία της Εργατικής Πρωτομαγιάς

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΗ Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Συμπληρώνονται φέτος 140 χρόνια από την Πρωτομαγιά του...

Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Ν. Ξάνθης: Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση

Στον δρόμο της ανατροπής ενάντια στον πόλεμο και την εκμετάλλευση. Παρασκευή 1η Μάη, απεργούμε! Συγκέντρωση 10:00 πμ...