Δελτίο Τύπου για Μετανάστες και Πρόσφυγες

Δημοσιεύτηκε στις

Για μια ακόμη φορά δεκάδες μετανάστες κάνοντας προσπάθεια να ξεφύγουν από την φτώχεια, τη δυστυχία και άλλοι από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους θαλασσοδέρνονται στα νερά της Μεσογείου. Άλλοι πνίγονται και άλλοι αγνοούνται όπως στη Ρόδο.

Είναι απάνθρωπο και αισχρό να πεθαίνει παιδί προσφυγόπουλο 5 ετών στον Έβρο και άλλο να κινδυνεύει από την εκγληματική πολιτική της ΕΕ και των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τον εγκλωβισμό και τις επαναπροωθήσεις.

Άμεσα να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες από τα νησιά, τον Έβρο και να τους δοθεί η απαραίτητη φροντίδα, όπως επίσης και περίθαλψη στο 9χρονο κοριτσάκι.

Περισσότερα

Βρήκαμε ποιος θέλει να δουλεύει 13 ώρες… (SPOT)

Δείτε το καυστικό βίντεο του ΠΑΜΕ για το αντεργατικό έκτρωμα. Να αποσυρθεί τώρα! 7ωρο - 5ήμερο...

Συνέντευξη Τύπου – Εκδήλωση του ΠΑΜΕ στη Θεσσαλονίκη ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους τις παρεμβάσεις και την εισήγηση στην εκδήλωση - συνέντευξη τύπου...

Αλληλεγγύη στους απεργούς του Μετρό του Λονδίνου και στο συνδικάτο τους RMT

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους του Μετρό του Λονδίνου και στο...