Δελτίο Τύπου για Μετανάστες και Πρόσφυγες

Δημοσιεύτηκε στις

Για μια ακόμη φορά δεκάδες μετανάστες κάνοντας προσπάθεια να ξεφύγουν από την φτώχεια, τη δυστυχία και άλλοι από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους θαλασσοδέρνονται στα νερά της Μεσογείου. Άλλοι πνίγονται και άλλοι αγνοούνται όπως στη Ρόδο.

Είναι απάνθρωπο και αισχρό να πεθαίνει παιδί προσφυγόπουλο 5 ετών στον Έβρο και άλλο να κινδυνεύει από την εκγληματική πολιτική της ΕΕ και των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τον εγκλωβισμό και τις επαναπροωθήσεις.

Άμεσα να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες από τα νησιά, τον Έβρο και να τους δοθεί η απαραίτητη φροντίδα, όπως επίσης και περίθαλψη στο 9χρονο κοριτσάκι.

Περισσότερα

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO στην Ελλάδα

Το Σωματείο Εργαζομένων Μετρό Στοκχόλμης SEKO πραγματοποιεί αυτές τις μέρες επίσκεψη στην Ελλάδα. Την Τετάρτη,...

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά στο εργοτάξιο του Ελληνικού ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Εκδήλωση για την Εργατική Πρωτομαγιά πραγματοποιήθηκε σήμερα στο εργοτάξιο του Ελληνικού από το Συνδικάτο...

Συνέντευξη με τον Βασίλη Σταμούλη για την απεργία της Πρωτομαγιάς ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη για την απεργία της Πρωτομαγιάς έδωσε ο Βασίλης Σταμούλης, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γάλακτος...