Δελτίο Τύπου για Μετανάστες και Πρόσφυγες

Δημοσιεύτηκε στις

Για μια ακόμη φορά δεκάδες μετανάστες κάνοντας προσπάθεια να ξεφύγουν από την φτώχεια, τη δυστυχία και άλλοι από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους θαλασσοδέρνονται στα νερά της Μεσογείου. Άλλοι πνίγονται και άλλοι αγνοούνται όπως στη Ρόδο.

Είναι απάνθρωπο και αισχρό να πεθαίνει παιδί προσφυγόπουλο 5 ετών στον Έβρο και άλλο να κινδυνεύει από την εκγληματική πολιτική της ΕΕ και των Ελληνικών Κυβερνήσεων. Από τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, τον εγκλωβισμό και τις επαναπροωθήσεις.

Άμεσα να απεγκλωβιστούν οι πρόσφυγες από τα νησιά, τον Έβρο και να τους δοθεί η απαραίτητη φροντίδα, όπως επίσης και περίθαλψη στο 9χρονο κοριτσάκι.

Περισσότερα

Κινητοποίηση στα δικαστήρια Πειραιά ενάντια στην ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

Συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια Πειραιά πραγματοποίησαν το πρωί το Εργατικό Κέντρο Πειραιά μαζί...

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο Λάρνακας στην Κύπρο

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τη δίωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στην Goldair Handling στο αεροδρόμιο...

Η Παιδική Εκπομπή Αγριόχηνες το Σάββατο 21 Μαρτίου

Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2026, στις 9.00 το πρωί στο web radio του ΠΑΜΕ...