Ακόμα και στο ξενοδοχείο «Creta Maris» που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ, η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα!
Συνεχίζουν τις προσπάθειες οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της ΔΑΣ από τον κλάδο του Επισιτισμού – Τουρισμού, να συνομιλήσουν με τους εργαζόμενους, καθώς ακόμα και στο ξενοδοχείο που γίνεται το συνέδριο της ΓΣΕΕ η εργοδοσία επιχειρεί να εμποδίσει την επαφή των εργαζομένων με τα Συνδικάτα.
Μετά τις αρχικές απαγορεύσεις (!), η εργοδοσία του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να παραχωρήσει αίθουσα στην οποία οι εκλεγμένοι εργαζόμενοι με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ θα συζητούσαν με τους συναδέλφους τους, συνάντηση που όμως υπονομεύτηκε, αφού οι εργαζόμενοι δεν ενημερώθηκαν ποτέ από την διοίκηση.
Τι δείχνουν τα παραπάνω; Τον φόβο των εργοδοτών που τρέμουν την πιθανότητα οι εργαζόμενοι να επιλέξουν τον δρόμο της συλλογικής διεκδίκησης, της αμφισβήτησης της κερδοφορίας τους. Αυτό δηλαδή που το ΠΑΜΕ παλεύει, με τους συνδικαλιστές να «οργώνουν» τους χώρους δουλειάς, σπάζοντας στην πράξη τα τερτίπια των εργοδοτών που θέλουν τους ξενοδοχοϋπαλλήλους με την πλάτη στον τοίχο, να αποδέχονται την θωράκιση της ανταγωνιστικότητας των ομίλων που τσακίζει τις ζωές τους, λανσάροντας το αφήγημα της επιχείρησης – «οικογένειας».

