Χαιρετιστήρια Συνδικάτων του Εξωτερικού για την Σύσκεψη του ΠΑΜΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Βίντεο

Γαλλία, Matthieu Bolle-Reddat, CGT Cheminots Versailles

Σρι Λάνκα, Janaka Adikari, ICEU Union

 

Left Bloc OGB Αυστρίας

Το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο του Left Bloc OGB Αυστρίας στέλνει την αλληλεγγύη μας στην Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 18/19 Ιουνίου. Τώρα η διεθνής αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων, που θα αγωνιστούν για τα δικαιώματα της εργατικής τάξης – ενάντια στην εκμετάλλευση, ενάντια στην καπιταλιστική βαρβαρότητα, είναι πιο σημαντική από ποτέ. Είχαμε μια καπιταλιστική κρίση πριν από την πανδημική κρίση – αλλά πολλές εταιρείες είχαν επιπλέον κέρδη κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης. Ταυτόχρονα, οι συνθήκες των εργαζομένων στον τομέα της υγείας ήταν πιο άσχημες από ό,τι στο παρελθόν. Οι εργαζόμενοι δεν χρειάζονται χειροκροτήματα – χρειάζονται καλύτερες συνθήκες εργασίας, καλύτερους μισθούς, συλλογικές συμβάσεις και πολλά άλλα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι για τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών μονοπωλίων, αλλά όχι για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης.

Το ΠΑΜΕ είχε μεγάλη επιτυχία τα περασμένα χρόνια και πολλούς αγώνες και απεργίες για τα δικαιώματα των Εργαζομένων. Θα μάθουμε από τις εμπειρίες σας – και θα αγωνιστούμε μαζί με το ΠΑΜΕ, μαζί με την Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία για το Σύσκεψη σας!

Ζήτω το ΠΑΜΕ! Ζήτω η διεθνής αλληλεγγύη!

Κονγκρέσο Συνδικάτων Ινδίας AITUC

H AITUC με τιμή χαιρετίζει την Σύσκεψη του ΠΑΜΕ που θα πραγματοποιηθεί στις 18-19 Ιούνη στην Δραπετσώνα. Οι θέσεις της Σύσκεψης σημειώνουν πολύ σημαντικά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το διεθνές εργατικό κίνημα…Γεωγραφικά μπορεί να μας χωρίζει μεγάλη απόσταση, αλλά μας ενώνει η κοινή εργατική αντίληψη. Η επιτυχία της σύσκεψης σας θα είναι έμπνευση και για εμάς. Μαζί με μια κοινή στρατηγική να προχωρήσουμε μπροστά. Η Σύσκεψη σας θα είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση.

Συνδικάτο LAB, Χώρα των Βάσκων

Η Σύσκεψη του ΠΑΜΕ πραγματοποιείται σε μια στιγμή ζωτικής σημασίας για την εργατική τάξη και υπάρχουν πολλές προκλήσεις μπροστά για το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα. Επομένως, οι συζητήσεις αυτής της σύσκεψης και οι αποφάσεις που θα ληφθούν είναι ζωτικής σημασίας για την εργατική τάξη στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Το LAB χαιρετίζει την Πανελλαδική Σύσκεψη του ΠΑΜΕ ευχόμενο καλή επιτυχία στους συντρόφους του ΠΑΜΕ. Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι επιτυχίες που προκύπτουν από αυτη τη Σύσκεψη θα είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για την εργατική τάξη της Ελλάδας και του κόσμου, γιατί μόνο με την ενίσχυση του συνδικαλιστικού μοντέλου που εμείς, τα σωματεία-μέλη της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας , θα μπορέσουμε να αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας. Όπως είπε ο Σαλβαδόρ Αλιέντε, η ιστορία είναι δική μας και φτιάχνεται από τους ανθρώπους.

Ομοσπονδία Εργαζομένων Οδικών Μεταφορών της Ινδίας

Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Οδικών Μεταφορών της Ινδίας (AIRTWF), απευθύνει επαναστατικούς χαιρετισμούς με την ευκαιρία της Σύσκεψης του ΠΑΜΕ. Αυτή η Σύσκεψη πραγματοποιείται σε μια εποχή που η Παγκόσμια Οικονομία βρίσκεται σε ύφεση και τα δικαιώματα της Εργατικής Τάξης υφίστανται σοβαρή επίθεση. Την ίδια στιγμή οι αγώνες της εργατικής τάξης είναι σε έξαρση. Σε αυτή τη συγκυρία είναι ευθύνη των Ταξικών Συνδικάτων να κλιμακώσουν τους αγώνες. Η AIRTWF είναι βέβαιη ότι το ΠΑΜΕ που μάχεται διαρκώς θα οξύνει περαιτέρω τους αγώνες. Για άλλη μια φορά σας συγχαίρουμε και εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο ΠΑΜΕ.

 

Περισσότερα

Κάλεσμα Αλληλεγγύης στον αγώνα των εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας. 5 Μάρτη στις 9πμ στον Άρειο Πάγο

Αύριο Τρίτη 5/3 εκδικάζεται στον Άρειο Πάγο και κρίνεται για ακόμη μια φορά ο...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c