Τετάρτη, 8 Δεκεμβρίου

Απεσύρθη η μήνυση σε βάρος του προέδρου του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων από την διοίκηση της Πίνδος

0
image_pdfimage_print

Την απόσυρση της μήνυση σε βάρος του προέδρου του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων προχώρησε η διοίκηση της Πίνδος μετά τη γενική κατακραυγή και τις αντιδράσεις συνδικαλιστών και εργαζομένων έξω από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου. 

Όλα ξεκίνησαν σήμερα το πρωί όταν κλιμάκιο συνδικαλιστών του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων με επικεφαλής τον πρόεδρό του Νίκου Εξάρχου επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις πτηνό σφάγιου της Πίνδος στο ροδοτόπι Ιωαννίνων. Η διοίκηση στις Πίνδος αρνήθηκε την είσοδο στους συνδικαλιστές παρά την παρέμβαση της επιθεώρησης εργασίας. Μάλιστα προκλητικά για τον εκφοβισμό τους προχώρησε σε μήνυση σε βάρος του προέδρου του εργατικού κέντρου Ιωαννίνων. Ακολούθησε κινητοποίηση εργαζομένων και συνδικαλιστών έξω από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου και μετά από πολλές ώρες αναμονής και υπό τη γενική κατακραυγή ο γενικός διευθυντής του εργοστασίου απέσυρε τη μήνυση σε βάρος του προέδρου του Εργατικού  κέντρο Ιωαννίνων. 

Κατά την έξοδο του από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου δήλωσε ότι δεν θα περάσει η προσπάθεια της μεγαλοεργοδοσίας να επιβάλεις έγινε πρωταθλητής στους χώρους δουλειάς οι συνδικαλιστικές οργανώσεις θα αντιπαλέψουν στην πράξη να ακυρωθούν όλα τα αντεργατικά μέτρα τα δωδεκάωρα οι απολύσεις κτλ

Share.

Comments are closed.