Απάντηση σε συκοφαντική ανάρτηση στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκε στις

Με αφορμή τη σύλληψη μελών κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά, γνωστό φασιστοειδές τρολ του διαδικτύου διακινεί στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το ψέμα και τη συκοφαντία ότι οι συλληφθέντες είναι μέλη του ΠΑΜΕ. Αυτή η βρωμιά δε θα μείνει αναπάντητη.

Ήδη έχει γίνει γνωστό ότι ένας εκ των συλληφθέντων είναι μέλος της διοίκησης του εργοδοτικού σωματείου που έστησε η εργοδοσία και το Υπουργείο Ναυτιλίας για να συκοφαντήσει και να καταστείλει τη δράση των λιμενεργατών της Cosco. Ενώ παράλληλα έχουν γίνει γνωστές και οι σχέσεις των συλληφθέντων με κάποιους εργολάβους και ένα κυβερνητικό στέλεχος της ΝΔ.

Θα κατατεθεί αγωγή και μήνυση ώστε να δοθεί στη δημοσιότητα το ονοματεπώνυμο του τρολ του διαδικτύου και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει.

Περισσότερα

00:00:42

Τεράστιο το συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων στη ΔΕΘ(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Τεράστιο το συλλαλητήριο των εργατικών σωματείων στη ΔΕΘ Το 13ωρο δεν θα εφαρμοστεί, με οργάνωση...

ΠΑΜΕ Τύπου – ΜΜΕ: Κάλεσμα σε συγκέντρωση έξω από το Υπ. Εξωτερικών την Πέμπτη 11 Σεπτέμβρη στις 10.30 πμ

Να σταματήσει τώρα η γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και οι δολοφονίες εργαζομένων στα ΜΜΕ...