Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατών Αλβανίας

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ και της Ομοσπονδίας Φαρμάκου βρίσκεται στην Αλβανία για να συμμετάσχει στο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Βιομηχανικών Εργατών Αλβανίας – FSPISH.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ χαιρέτισε στο συνέδριο σημειώνοντας:

«θεωρούμε ότι είναι σημαντική η επικοινωνία, η ανταλλαγή πείρας, απόψεων και η ανάπτυξη ταξικής, διεθνιστικής αλληλεγγύης μεταξύ των συνδικάτων της Ευρώπης, ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό. Ο κοινός αγώνας των συνδικάτων των Βαλκανίων ενάντια στον εθνικισμό, την ξενοφοβία, τον ρατσισμό.

Με αυτή τη γραμμή αγωνιζόμαστε για τη συνάντηση των ταξικών, αγωνιστικών συνδικάτων της Ευρώπης, την ενδυνάμωση της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας.»

ΦΩΤΟ: https://flic.kr/s/aHsmHsYyam

 

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στους απεργούς των δημόσιων συγκοινωνιών της Ολλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη και χαιρετίζει τους εργαζόμενους...

Αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) χαιρετίζει τους χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας και...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων του Σικάγο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους 7.000 εργαζόμενους των...