Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψη της κατεχόμενη Δυτική Όχθη – Εικόνες από το παράνομο οικισμό Ισραηλινών εποίκων Μπέιτ Ελ(ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε στις

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συνεχίζει την επίσκεψή της στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, εκφράζοντας την έμπρακτη αλληλεγγύη των συνδικάτων και των εργαζομένων της Ελλάδας προς τον ηρωικό παλαιστινιακό λαό.

Στον δρόμο για τον προσφυγικό καταυλισμό Al-Jalazone, πριν ακόμα βγούμε από τη Ραμάλα, υψώνονται τα τείχη του παράνομου εποικισμού των Ισραηλινών εποίκων Μπέιτ Ελ. Πίσω από ηλεκτροφόρους φράχτες, στρατιωτικά φυλάκια και συρματοπλέγματα ζουν περισσότεροι από 6.000 έποικοι, σε μια περιοχή που αποτελεί ταυτόχρονα έδρα και προκεχωρημένη βάση της πολεμικής μηχανής του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ.

Η εικόνα αυτή αποτυπώνει με τον πιο σκληρό τρόπο την πραγματικότητα της κατοχής και της καθημερινής καταπίεσης που βιώνει ο παλαιστινιακός λαός.

Περισσότερα

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της USB και των εργαζομένων στο Εμπόριο στην Ιταλία

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στην USB και στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες...

Νέο Φύλλο “Πανεργατικής” – Κοινός αγώνας ενάντια στους πολεμικούς προϋπολογισμούς της φτώχειας και στους πολέμους των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ

Το νέο φύλλο της «Πανεργατικής» καταγράφει έναν ζωντανό παλμό αγώνων και διεθνιστικής αλληλεγγύης που...

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν Εργατικά Σωματεία και Ομοσπονδίες τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου, στις 1μμ, στο υπ.Αγροτικής Ανάπτυξης

Όλοι κι όλες στην παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν εργατικά σωματεία και ομοσπονδίες Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου,...