Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Λίλ της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται ήδη στην Λίλ της Γαλλίας και στο Εργατικό Κέντρο Νορντ εκφράζοντας έμπρακτη αλληλεγγύη με τα συνδικάτα της Γαλλίας ενάντια στις διώξεις και την καταστολή.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με την ηγεσία του εργατικού κέντρου και τον Γενικό του γραμματέα Jean-Paul Delescaut ο οποίος είχε συλληφθεί για την αντιιμπεριαλιστική, φιλειρηνική δράση του συνδικάτου ενάντια στην σφαγή στη Γάζα.

Κοινή θέση των αντιπροσωπειών είναι η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης αλλά και ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία των κυβερνήσεων.

ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHBqjB2Nvd

Δήλωση βάλσαμου Συρίγου

 

Δήλωση Jean-Paul Delescaut

Περισσότερα

Ζωντανά θα προβληθεί η σημερινή Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ στις 12μμ, για το 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Παρακολουθήστε ζωντανά στον παρακάτω σύνδεσμο την Συνέντευξη Τύπου της ΔΑΣ, που θα δοθεί σήμερα...

Πραγματοποιήθηκαν περιοδείες συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ σε Ηράκλειο και Χανιά μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ (ΦΩΤΟ)

Μπροστά στο 39ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ, που ξεκινά αύριο, Πέμπτη 16 Απρίλη, την ώρα...