Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στην Λίλ της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ βρίσκεται ήδη στην Λίλ της Γαλλίας και στο Εργατικό Κέντρο Νορντ εκφράζοντας έμπρακτη αλληλεγγύη με τα συνδικάτα της Γαλλίας ενάντια στις διώξεις και την καταστολή.

Η αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε με την ηγεσία του εργατικού κέντρου και τον Γενικό του γραμματέα Jean-Paul Delescaut ο οποίος είχε συλληφθεί για την αντιιμπεριαλιστική, φιλειρηνική δράση του συνδικάτου ενάντια στην σφαγή στη Γάζα.

Κοινή θέση των αντιπροσωπειών είναι η ανάγκη να δυναμώσει ο αγώνας και οι πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με τον λαό της Παλαιστίνης αλλά και ενάντια στην καταστολή και την τρομοκρατία των κυβερνήσεων.

ΦΩΤΟ

https://flic.kr/s/aHBqjB2Nvd

Δήλωση βάλσαμου Συρίγου

 

Δήλωση Jean-Paul Delescaut

Περισσότερα

Νέο τεύχος της Πανεργατικής αφιερωμένο στο μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο στη ΔΕΘ

Απέναντι στη βαρβαρότητα της πολιτικής του πολέμου και της εκμετάλλευσης, η απάντηση μας είναι...

Το ΠΑΜΕ στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ – Τέρμα στην απληρωσιά και τους εργοδοτικούς εκβιασμούς!

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων της ΤΕΧΑΝ, που με τις αλλεπάλληλες απεργίες...

Αλληλεγγύη στους απεργούς των δημόσιων συγκοινωνιών της Ολλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη και χαιρετίζει τους εργαζόμενους...