Τετάρτη, Ιούλιος 17

Aνοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου εργαζομένων στο χρηματοπιστωτικό

image_pdfimage_print

Σε ανοιχτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου καλούμε σήμερα Τρίτη 19/3/2019 και ώρα 6μμ στην αίθουσα του σωματείου (πλ. Μητροπόλεως 10) τους εργαζόμενους και τα επιχειρησιακά σωματεία των τραπεζών και των άλλων επιχειρήσεων του κλάδου με θέμα:

Ενημέρωση για το Συνέδριο της ΓΣΕΕ

Ενημέρωση για την υπογραφή κλαδικής ΣΣΕ της ΟΤΟΕ και την αναστολή της απεργιακής κινητοποίησης.

Στη νέα επίθεση που ετοιμάζουν οι τραπεζίτες με τις αποσχίσεις κλάδων και τις νέες «εθελούσιες» και μετακινήσεις σε όλη την Ελλάδα, με δεδομένο ότι η πλειοψηφία της ΟΤΟΕ αφήνει έξω από την σύμβαση τους χιλιάδες συναδέλφους μας με ελαστικές μορφές εργασίας, οι εργαζόμενοι ένα μόνο δρόμο έχουμε:ΤΗΣΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ διεκδικώντας όσα έχουμε πραγματικά ανάγκη.

Οι πλειοψηφίες στην ηγεσία της ΓΣΕΕ και της ΟΤΟΕ δε θέλουν και δεν μπορούν να οργανώσουν τέτοιους αγώνες. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τη στάση τους στο συνέδριο της Καλαμάτας που για 4 μέρες δεν πάτησαν το πόδι τους.

Στους αγώνες που έχουμε μπροστά μας, κάθε τίμιος συνδικαλιστής, κάθε σωματείο που σέβεται το ρόλο του και τους εργαζόμενους που εκλέγουν τους εκπροσώπους τους, πρέπει να έχει τη δική του σημαντική συμβολή.

 

Comments are closed.