Ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας για την υπονόμευση της απεργίας από την πλειοψηφία της ΓΣΕΕ

Δημοσιεύτηκε στις

Καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί η υπονόμευση της πλειοψηφίας  της  ΓΣΕΕ απέναντι  στις δεκάδες αποφάσεις  των μεγαλύτερων  εργατικών κέντρων και ομοσπονδιών για απεργία στις 24 Σεπτέμβρη πανελλαδικά ενάντια στο αντιλαϊκό <αναπτυξιακό> πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης ΝΔ.

Είναι τσιράκια των αφεντικών και με αυτήν την άθλια ιδιότητα τους  προσπαθούν να ακυρώσουν το απεργιακό μέτωπο που δυναμώνει καθημερινά.

Οι οικοδόμοι δίνουμε όλες μας τις δυνάμεις για την επιτυχία της απεργίας, μέσα από ζωντανές γενικές συνελεύσεις  και οργάνωση στους  χώρους δουλειάς  θα δώσουμε γερό χαστούκι σε κυβέρνηση, εργοδοσία και συνδικαλιστική μαφία.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αργολίδας Κορινθίας: 30 Ιουλίου Παράσταση διαμαρτυρίας στο ΣΕΠΕ Κορίνθου

Παράσταση Διαμαρτυρίας στο ΣΕΠΕ Κορίνθου Πέμπτη 30 Ιουλίου 2026, στις 10:30 το πρωί Η έκρηξη και...

Σωματείο Εργατοτεχνιτών Υπαλλήλων Εργαζομένων στη Κατασκευή του ΜΕΤΡΟ: Ανακοίνωση για την Κυψέλη

Οι εργαζόμενοι στην κατασκευή της γραμμής 4 του μετρό στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των...

ΕΛΜΕ Πειραιά: Κάλεσμα σε αιμοδοσία-Αλληλεγγύη στον εργάτη εγκαυματία από τον Ασπρόπυργο 

Το σωματείο μας στέκεται στο πλευρό των εργατών και των οικογενειών-θυμάτων του νέου εγκλήματος...