Ανακοίνωση του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών για τις εξελίξεις στην ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΑ – όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ

Δημοσιεύτηκε στις

Η Διεύθυνση του ομίλου της Βιοιατρικής ανακοίνωσε πρόσφατα την αναστολή της λειτουργίας του τμήματος  των χειρουργείων στην Βιοκλινική Πειραιά.

Οι  εργαζόμενοι  στην Βιοκλινική Πειραιά, όπως και σε όλες τις μονάδες του ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με τη δουλειά που  έχουν προσφέρει επί σειρά ετών, συνέβαλλαν καθοριστικά στην αυξημένη κερδοφορία που παρουσιάζει σήμερα ο όμιλος της Βιοιατρικής .

Είναι γνωστοί  οι όροι  που εργάστηκαν οι συνάδελφοι  όλα τα προηγούμενα χρόνια:  Εξαντλητική δουλειά, μειώσεις  μισθών, περικοπή δικαιωμάτων. 

Σήμερα οι ίδιοι εργαζόμενοι  καλούνται να συνεχίσουν να εργάζονται  σε κλίμα αβεβαιότητας και ανασφάλειας που δημιουργεί η εξέλιξη της αναστολής λειτουργίας  του τμήματος των χειρουργείων.

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου  του Σωματείου μας πραγματοποίησε  δύο παρεμβάσεις στην Διεύθυνση Προσωπικού του ομίλου, όπου απαίτησε την διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας με τα ισχύοντα μισθολογικά και θεσμικά δικαιώματα.

Η διεκδίκηση των παραπάνω αιτημάτων αποφασίστηκε ομόφωνα  σε μαζική Γενική Συνέλευση εργαζομένων της Βιοκλινικής Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/1/2019.

Με όπλο την  συσπείρωση στο Σωματείο, έγινε σαφές ότι οι εργαζόμενοι δεν αρκούνται  στις αόριστες υποσχέσεις, και στη γενική διατύπωση προθέσεων, αλλά θα αγωνιστούν  για :

Σταθερή Δουλειά με Δικαιώματα για Όλους.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Ν. Αττικής: Η τρομοκρατία και η κοροϊδία στο ΝΙΚΑ δεν πιάνει πια

Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΣΤΟ ΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ!  ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΙΣΩ ΟΙ...

Πανελλήνια Ένωση Συνταξιούχων ΝΑΤ: Κάλεσμα στη Παναττική συγκέντρωση 16 Ιούνη στις 10πμ στο Υπ. Οικονομικών

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΙΣ 16 ΙΟΥΝΗ Αυτή η εγκληματική πολιτική που...

Σωματείο Εργαζομένων ΠΑΓΝΗ: Σχετικά με την έλλειψη νοσηλευτών στη νευροχειρουργική κλινική

Οι τραγικές ελλείψεις νοσηλευτικού προσωπικού στο ΠΑΓΝΗ έχουν ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Στη Νευροχειρουργική...