Κυριακή, 29 Μαρτίου

Ανακοίνωση του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων – Ιδ. Υπαλλήλων Χίου : Όλοι αύριο στην απεργία 11 το πρωί στο περίπτερο του ΕΦΚΑ

image_pdfimage_print

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ- ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΒΙΑΛ- ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΝΕΟ!

ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΕ- ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ

Το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου συμμετέχει στη στάση εργασίας που προκήρυξε το Εργατικό Κέντρο Χίου, από τις 11:00πμ μέχρι τις 15:00. Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας να συμμετέχουν μαζικά στην απεργιακή συγκέντρωση στις 11:00πμ στην πλατεία Βουνακίου στο περίπτερο των συνταξιούχων ΕΦΚΑ.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα τον αγώνα μας ενάντια στις δυνάμεις καταστολής, που εισέβαλαν στο νησί μας για να επιβάλουν τις εντολές της κυβέρνησης της ΝΔ για τη δημιουργία κέντρων φυλακών της ΕΕ. Καταγγέλλουμε την απροκάλυπτη αστυνομική βία και καταστολή των ΜΑΤ.

Αντλούμε δύναμη από τη μαχητικότητα και τη μαζικότητα και των σημερινών συγκεντρώσεων στην πόλη της Χίου και στο Βροντάδο.

Αντλούμε δύναμη από το δίκαιο των αιτημάτων μας, για απεγκλωβισμό των προσφύγων από το νησί μας και την πατρίδα μας. Να τους δοθούν ταξιδιωτικά έγγραφα για τις χώρες προορισμού τους.

Λέμε ΟΧΙ στη συμφωνία της ΕΕ- Τουρκίας που έχουν την υπογραφή της προηγούμενης  κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και της σημερινής της ΝΔ. Έχουν τεράστιες ευθύνες και τα δυο κόμματα για την κατάσταση που έχουν φτάσει τους νησιώτες και τους πρόσφυγες.

Δεν φοβόμαστε. Δεν τρομοκρατούμαστε.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας, πιο μαχητικά, πιο αποφασιστικά!

ΔΣ

Comments are closed.