Ανακοίνωση του Κλαδικού Σωματείου Προσωπικού Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας για την Απεργία στις 11 Ιούνη στην Ιδιωτική Υγεία

image_pdfimage_print

Για την επιτυχία της Απεργίας των εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία το Κλαδικό Σωματείο πραγματοποίησε εξορμήσεις σε χώρους δουλειάς

Πιο συγκεκριμένα στα νοσοκομεία :

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, ΩΝΑΣΕΙΟ, ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ, METROPOLITAN general, METROPOLITAN, ΙΑΣΩ, σε μονάδες των ομίλων  ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, EUROMEDICA, ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ καθώς και  σε άλλες μικρότερες μονάδες και Διαγνωστικά Κέντρα.

Οι ανακοινώσεις του Σωματείου μοιράστηκαν  σε περισσότερους από 3.500 συναδέλφους στην Αττική.

Πραγματοποιήσαμε 2 συσκέψεις για την οργάνωση της Απεργίας. Αντιμετωπίσαμε την τρομοκρατία που καλλιεργείται στους χώρους δουλειάς και τα εμπόδια που βάζει η εργοδοσία.

Τα αιτήματα που θέτουμε, για Ενιαία Υποχρεωτική Σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους με αυξήσεις , επαναφορά επιδομάτων και ειδικών αδειών/ωραρίων , για κατάργηση του παγώματος των τριετιών, για κατώτατο μισθό 751ευρώ, βρίσκουν την καθολική συμφωνία των συναδέλφων.

Η Απεργία στις 11 Ιούνη,  εκφράζει την ανάγκη να αγωνιστούμε οργανωμένα, συλλογικά. Να βάλουμε τις ανάγκες μας στο προσκήνιο, να κάνουμε τη δυσαρέσκεια αγωνιστική κινητοποίηση. Να πάρουμε οι εργαζόμενοι  την κατάσταση στα χέρια μας.  

Η επιτυχία της Απεργίας θα θέσει γερά τις βάσεις για να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα μας, να κατακτήσουμε Κλαδική Σύμβαση που θα βελτιώνει σημαντικά τους όρους εργασίας.

     Με Αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη στην δύναμη των εργαζομένων προχωράμε.

           Όλοι  στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία των εργαζομένων στην Ιδιωτική Υγεία την

ΤΡΙΤΗ   11   ΙΟΥΝΗ     2019

                             ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στις 11 π.μ.

                                                    

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Comments are closed.