Ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγώνα Αναπήρων για τις απειλές σε αναπήρους ότι αν δεν πληρώσουν θα τους κοπεί το ρεύμα

Δημοσιεύτηκε στις

Προειδοποιούμε ότι με τον αγώνα μας δε θ’ αφήσουμε κανένα σπίτι ανάπηρου ή χρονίως πάσχοντα χωρίς ρεύμα.

Η βαρβαρότητα για την στήριξη της κερδοφορίας της ΔΕΗ σε όλη της το μεγαλείο!!!

Εδώ και καιρό η Διοίκηση της ΔΕΗ ενώ είχε δεσμευτεί και δημόσια, ύστερα από κινητοποιήσεις, ότι δε θα κόβεται το ρεύμα σε αναπήρους και χρονίως πάσχοντες που χρωστούν στη ΔΕΗ, με εντολή της στέλνονται από δικηγορικά γραφεία επιστολές σε σπίτια αναπήρων ότι αν δεν ξοφλήσουν το ωφελούμενο ποσό στη ΔΕΗ θα τους κοπεί το ρεύμα, θα καταγγείλουν τη σύμβαση και θα τη λήξουν μονομερώς παίρνοντας ρολόγια κτλ.

Εδώ να σημειώσουμε ότι αυτοί οι συνάδελφοί μας καταβάλλουν κάθε μήνα κάποιο ποσόν για την εξυπηρέτηση του λογαριασμού της ΔΕΗ, όμως αδυνατούν για ολική αποπληρωμή, λόγω των πληγμάτων που έχει δεχτεί από την αντιλαϊκή πολιτική ο οικογενειακός τους προϋπολογισμός.

  • Δε θα αφήσουμε καμία και κανέναν ανάπηρο και χρονίως πάσχοντα χωρίς ρεύμα.
  • Θα μας βρουν μπροστά τους.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ: Να ορισθεί άμεσα συνάντηση εκπροσώπων της Διοίκησης της ΔΕΗ Α.Ε. με αντιπροσωπεία της Γραμματείας της Σ.Ε.Α.ΑΝ. Να ληφθεί συγκεκριμένη απόφαση από την Κυβέρνηση και τη ΔΕΗ ότι δε θα κόβεται το ρεύμα από ανάπηρο και χρονίως πάσχοντα. Διαγραφή κάθε προσαύξησης στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, καθορισμός πολλών μικρών δόσεων, για να μπορέσουν οι συνάδελφοί μας ν’ αποπληρώσουν, πάγωμα των οφειλών σε συναδέλφους από τις πληγείσες, από καταστροφές, περιοχές (Χανιά, Ρέθυμνο, Μάτι, Κινέτα κτλ.).

Αν μέχρι τη Δευτέρα 4 Μαρτίου δεν υπάρχει σαφής απάντηση από τη Διοίκηση της ΔΕΗ και την Κυβέρνηση θα κλιμακώσουμε αγωνιστικά, όπως ξέρει το αγωνιστικό αναπηρικό κίνημα.

Η Γραμματεία της Σ.Ε.Α.ΑΝ.

 

Περισσότερα

Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων Ποτών Αττικής: Συμμετέχουμε στις εκλογές του κλαδικού συνδικάτου

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ- ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΜΑΣ! ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ...

Σωματείο καθαριστριών- καθαριστών Πειραιά: Παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας για τις συμβάσεις των εργαζομένων στη σχολική καθαριότητα

Το σωματείο καθαριστριών/ών Πειραιά, μετά από παρέμβαση μας στο Δημοτικό Συμβούλιο Κερατσινίου-Δραπετσώνας τη Δευτέρα...

Σωματεία Καβάλας: Συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής

Τα σωματεία,  συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής μας και στηρίζουμε την...