Ανακοίνωση Γραμματείας Αστικών Συγκοινωνιών για τη Χρυσή Αυγή

image_pdfimage_print

ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι κλιμάκιο βουλευτών της ναζιστικής συμμορίας θέλει να έρθει στο αμαξοστάσιο του Πειραιά για σήμερα το πρωί, εκφράστηκε η αντίθεση των περισσότερων συνάδελφων. Δήλωσαν με ξακάθαρο τρόπο ότι οι Χρυσαυγήτες είναι ανεπιθύμητοι στο χώρος δουλειάς.

Η διάθεση των συναδέλφων εκφράστηκε στην κοινή ανακοίνωση των σωματείων της εταιρείας (ΟΣΥ) αλλά και στην αποφασιστική τους στάση να μη κάνουν δεκτούς στο χώρο δουλειάς τα φασιστοειδή, να περιφρουρήσουν την απόφασή τους. Και αυτό παρά το γεγονός ότι την ώρα που είχε ανακοινωθεί η επίσκεψη, κλούβα με ΜΑΤ βρίσκοταν εκεί για να επιβάλλει την είσοδο των Χρυσαυγητών στο χώρο δουλειάς.

Η προσπάθεια τους έπεσε στο κένο. Οι χρυσαυγήτες πήραν ένα καλό μάθημα. Δεν τόλμησαν να πατήσουν το πόδι τους. Η στάση όλων των συναδέλφων ήταν καθοριστική, ήταν ξεκάθαρη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. Η στάση τους είναι παράδειγμα για όλους τους εργαζομένους.

Δεν έχουν θέση στους χώρους δουλειάς οι ναζιστές της Χρυσής Αυγής. Οι υπερασπιστές των πιο σκληρών εγκλημάτων, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών. Τα πρωτοπαλίκαρα της εργοδοσίας που στήνουν δουλεμπορικά γραφεία με εξευτελιστικά μεροκάματα.

Αυτή η αντίδραση των συναδέλφων στο αμαξοστάσιο του Πειραιά, πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλο τον κλάδο, για κάθε σωματείο, για όλη την εργατική τάξη.

ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ

28.6.2013