Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Τσεχίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας με τους εργαζόμενους της Τσεχίας που προχωρούν σε Γενικές Απεργίες σε όλη την χώρα ενάντια στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της Κυβέρνησης της Τσεχίας.

Η Κυβέρνηση της Τσεχίας σχεδιάζει νέα επίθεση στους μισθούς και τα δικαιώματα των εργαζομένων ακολουθώντας την γραμμή της ΕΕ και των υπόλοιπων ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων για στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων.

Οι εργάτες της Τσεχίας, όπως οι εργάτες τόσων χωρών της Ευρώπης, παίρνουν την δική τους θέση στον αγώνα ενάντια στις πολιτικές που υπηρετούν τα κέρδη των λίγων και θυσιάζουν τις ζωές των πολλών.

Από την Ελλάδα εκφράζουμε την στήριξη και αλληλεγγύη μας στον αγώνα των εργαζομένων της Τσεχίας για τη ζωή και τα δικαιώματα τους.

Περισσότερα

Συνεχίζονται οι συσκέψεις, οι εξορμήσεις και οι περιοδείες ενόψει του Πανελλαδικού Συλλαλητηρίου στη ΔΕΘ

Περιοδείες εργατικών σωματείων στην Κεντρική Μακεδονία: Τρίτη 1/9 σε εργοστάσιο τροφίμων στο Κιλκίς, στις 9π.μ....
00:06:34

Παρέμβαση του Αντ. Κούκουρα στον ΕΡΤnews Radio για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (AUDIO)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...
00:08:55

Παρέμβαση του Αλ. Περράκη στην ΕΡΤnews για το Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στη ΔΕΘ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα συνδικάτα με περιοδείες, εξορμήσεις, εκδηλώσεις δίνουν τη μάχη για ένα μαζικό, μαχητικό συλλαλητήριο...