Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της Γαλλίας

image_pdfimage_print

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους της Γαλλίας και την Γενική Απεργία της 5ης Δεκεμβρίου.

Η επίθεση των κυβερνήσεων στους μισθούς, τις συντάξεις, το δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση που γίνεται και στην Ελλάδα και στη Γαλλία, δείχνει πως σε κάθε χώρα οι εργαζόμενοι έχουμε κοινό εχθρό τους επιχειρηματικούς ομίλους-ΕΕ-κυβερνήσεις που θέλουν με κάθε τρόπο να αυξήσουν τα κέρδη των μονοπολίων καταργώντας ό,τι έμεινε όρθιο από εργατικά δικαιώματα.

Και στην Ελλάδα σήμερα η κυβέρνηση της ΝΔ, συνεχίζοντας το έργο του ΣΥΡΙΖΑ, ετοιμάζει νέα επίθεση στο δικαίωμα στην Κοινωνική Ασφάλιση. Η ιδιωτικοποίηση στην οποία προχωράει η κυβέρνηση εξυπηρετεί την αύξηση των κερδών των ασφαλιστικών εταιρειών και των μονοπωλιακών ομίλων. Για εμάς η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι ατομική υπόθεση του κάθε εργαζόμενου αλλά κοινωνικό δικαίωμα.

Το ΠΑΜΕ στέκεται στο πλευρό σας. Στα πλαίσια της Διεθνιστικής, Ταξικής Αλληλεγγύης με την Γενική Απεργία των Εργαζομένων της Γαλλίας αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ θα βρεθεί στις 5 Δεκέμβρη στο Παρίσι και θα συμμετάσχει στις κινητοποιήσεις.

Όλοι στην Απεργία

Ζήτω ο Αγώνας των εργατών της Γαλλίας

Ζήτω η Ταξική Αλληλεγγύη

Comments are closed.