Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Νοσηλευτών της Δανίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, στην διαδικτυακή συνάντηση αλληλεγγύης με τον αγώνα των Νοσηλευτών της Δανίας που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Γραφείο της ΠΣΟ.

Οι νοσηλευτές της Δανίας βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και μήνες απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών κόντρα στην Κυβέρνηση της Δανίας που επιχείρησε να απαγορεύσει τους εργατικούς αγώνες με νόμους αλλά αξιοποιώντας και την στήριξη των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών.

Οι νοσηλευτές της Δανίας αξιοποιούν διάφορες μορφές για να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με στάσεις εργασίας, συνελεύσεις, εκδηλώσεις αλληλεγγύης και την δράση νέων συνδικάτων.

Το ΠΑΜΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον δίκαιο αγώνα των νοσηλευτών της Δανίας και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmWJCN47

Περισσότερα

Η Παιδική Εκπομπή του ΠΑΜΕ Αγριόχηνες για το Σάββατο 28 Φλεβάρη

Με το παραμύθι «Φεγγαράκι μου χοντρό» της Χαράς Γιαννακοπούλου που θα μεταδοθεί αύριο, Σάββατο...

Όλοι έξω από το Εφετείο Αθηνών, την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 8.30π.μ.

Το ΠΑΜΕ καλεί τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τους μαζικούς φορείς και τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση...

Παράσταση συνδικαλιστών και δικηγόρων στις 27 Φλεβάρη στο Εφετείο Αθηνών

Μετά τη ενημέρωση από τον γραμματέα της έδρας του Πενταμελούς Εφετείο Κακουργημάτων προς τους...