Αλληλεγγύη στον Αγώνα των Νοσηλευτών της Δανίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ συμμετείχε την Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου, στην διαδικτυακή συνάντηση αλληλεγγύης με τον αγώνα των Νοσηλευτών της Δανίας που οργάνωσε το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Γραφείο της ΠΣΟ.

Οι νοσηλευτές της Δανίας βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και μήνες απαιτώντας αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των εργασιακών συνθηκών κόντρα στην Κυβέρνηση της Δανίας που επιχείρησε να απαγορεύσει τους εργατικούς αγώνες με νόμους αλλά αξιοποιώντας και την στήριξη των συμβιβασμένων συνδικαλιστικών ηγεσιών.

Οι νοσηλευτές της Δανίας αξιοποιούν διάφορες μορφές για να συνεχίσουν τον αγώνα τους, με στάσεις εργασίας, συνελεύσεις, εκδηλώσεις αλληλεγγύης και την δράση νέων συνδικάτων.

Το ΠΑΜΕ εξέφρασε την αλληλεγγύη των ταξικών συνδικάτων της Ελλάδας στον δίκαιο αγώνα των νοσηλευτών της Δανίας και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

ΦΩΤΟ https://flic.kr/s/aHsmWJCN47

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στον αγώνα των λιμενεργατών του Σαν Αντόνιο της Χιλής 

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τις κινητοποιήσεις των λιμενεργατών στο λιμάνι του Σαν Αντόνιο της Χιλής....

Μεγάλο συλλαλητήριο στο Κερατσίνι – 13 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

«Δεν ξεχνάμε! Δεν συγχωρούμε! Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στον φασισμό και στο σύστημα που...

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά

Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη ποινή στον στρατιώτη Νίκο Κουβαρά! Κάτω τα χέρια από τους...