Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργατών του εργοστασίου Falk Ista στην Σερβία

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη στους εργάτες του εργοστασίου Falk Ista και στο Συνδικάτο ΣΛΟΓΚΑ στην Σερβία που προχωρούν σε απεργία την Παρασκευή 2 Ιούνη διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς.

Το Συνδικάτο ΣΛΟΓΚΑ και οι εργαζόμενοι του εργοστασίου διεκδικούν αυξήσεις στους μισθούς και βελτίωση των παροχών στο εργοστάσιο όπου εργάζονται εκατοντάδες εργαζόμενοι και ανήκει σε Ιταλική εταιρία υποδημάτων. Μέχρι σήμερα η εργοδοσία αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα των εργατών που βρίσκονται αντιμέτωποι με την τεράστια αύξηση του κόστους ζωής.

Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον αγώνα των εργατών του εργοστασίου Falk Ista στην Σερβία και την απεργιακή τους κινητοποίηση.

Περισσότερα

27 Ιούνη Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά του και παραδοσιακό συγκρότημα

Λαϊκό γλέντι του ΠΑΜΕ στο Άλσος Νέας Σμύρνης με τον Βαγγέλη Κορακάκη, το συγκρότημά...

Στιγμιότυπα από τις χθεσινές απεργιακές κινητοποιήσεις ΒΙΝΤΕΟ

Την απεργιακή τους φωνή ένωσαν χθες οι απεργοί σε τρεις από τους μεγαλύτερους κλάδους...

Μήνυμα αλληλεγγύης του ΠΑΜΕ προς την CUTV και τον λαό της Βενεζουέλας

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του προς την Ενιαία Συνομοσπονδία Εργαζομένων (CUTV), την εργατική...