Αλληλεγγύη στο λαό της Κολομβίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ, μέλος της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας-ΠΣΟ, εκφράζει την αλληλεγγύη του στον λαό της Κολομβίας και στην Γενική Απεργία της 21ης Νοέμβρη ενάντια στα αντεργατικά μέτρα της κυβέρνησης Ντούκε.

Η κυβέρνηση της Κολομβίας προωθεί σειρά αντεργατικών μέτρων με στόχο την παραπέρα ιδιωτικοποίηση της Ασφάλισης και της Υγείας, ενώ επιβάλει μεγαλύτερη ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων με κύρια θύματα τους νέους εργαζόμενους. Η αντεργατική πολιτική της Κυβέρνησης της Κολομβίας συνδυάζεται με καταστολή, διώξεις, δολοφονίες εργαζομένων, συνδικαλιστών, λαϊκών αγωνιστών.

Τα ταξικά συνδικάτα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, στηρίζουμε την Απεργία των εργαζομένων της Κολομβίας στις 21 Νοέμβρη.

Περισσότερα

Διεθνής Αλληλεγγύη στο Συνδικάτο ΕΝΕΔΕΠ και τον πρόεδρο Μάρκο Μπεκρή

Καταφτάνουν στα γραφεία του ΠΑΜΕ μηνύματα αλληλεγγύης στο σωματείο ΕΝΕΔΕΠ και στον Μάρκο Μπεκρή,...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των Starbucks στις ΗΠΑ – Κοινός ο αγώνας μας για Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις και σύγχρονα δικαιώματα

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των Starbucks στις ΗΠΑ Κοινός ο αγώνας μας για Συλλογικές Συμβάσεις με...

Νίκη στην απεργία των εργατών στα ορυχεία χρυσού στην Αντιόχεια της Κολομβίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την αλληλεγγύη του στους 600 εργαζόμενους στα ορυχεία...