Αλληλεγγύη στις Απεργίες των Εργατών του Βελγίου και της Γαλλίας

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ χαιρετίζει τους μεγάλους απεργιακούς αγώνες των εργατών της Ευρώπης. Στεκόμαστε στο πλευρό των εργατών του Βελγίου και της Γαλλίας που απεργούν στις 9 και 10 Νοέμβρη διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς, μέτρα ενάντια στην ακρίβεια.

Και οι εργαζόμενοι της Ελλάδας προχωρούν σε πανελλαδική απεργία στις 9 Νοέμβρη με σύνθημα «Δεν θα παγώσουν οι πολλοί για να ζεσταίνουν τα κέρδη των λίγων. Τώρα Αυξήσεις στους Μισθούς!»

Συνάδελφοι, δεν είναι δυνατόν τον 21ο αιώνα, ενώ οι πολυεθνικές μετράνε δισεκατομμύρια κέρδη, ασύλληπτο πλούτο να συμβιβαστούμε με τις εικόνες της πείνας, της εξαθλίωσης.

Δεν δεχόμαστε οι εργαζόμενοι να θυσιάζονται για τους ανταγωνισμούς και τους πολέμους των ιμπεριαλιστών. Να πληρώνουμε για τα κέρδη τους, να πληρώνουμε για τις κρίσεις τους.

Εμείς δουλεύουμε, εμείς παράγουμε, εμείς έχουμε την δύναμη!

Οι πρόσφατες μεγάλες απεργίες στα διυλιστήρια της Γαλλίας απέδειξαν για ακόμη μια φορά ότι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, η ΕΕ και οι Κυβερνήσεις που τους υπηρετούν το μόνο που έχουν να προσφέρουν είναι τρομοκρατία, λάσπη και συκοφαντίες! Χωρίς εμάς είναι ένα τίποτα!

Διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας, κάνουμε πράξη το σύνθημα

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας!

Από την Γενική Απεργία στην Ελλάδα στις 9 Νοέμβρη εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στην εργατική τάξη του Βελγίου, της Γαλλίας και σε όλους τους εργάτες που αγωνίζονται!

Μπορούμε να νικήσουμε!

Με αγώνες, οργάνωση και αλληλεγγύη!

ΤΩΡΑ Απεργιακός Ξεσηκωμός!

Περισσότερα

Να παρθεί πίσω η απόλυση του Προέδρου του Επιχειρησιακού Σωματείου Εργαζομένων στην Eurodrip

 Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει την εταιρία Eurodrip-Rivulis στα Οινόφυτα που προχώρησε στην παράνομη και εκδικητική...

Σταματήστε το Έγκλημα εναντίον του Παλαιστινιακού Λαού

Το ΠΑΜΕ καταγγέλλει τη νέα κλιμάκωση της κατοχικής βίας του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ εναντίον...

Συνάντηση του ΠΑΜΕ με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, των ΗΠΑ(VIDEO-ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη, 26 Γενάρη αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ συναντήθηκε διαδικτυακά με το Συνδικάτο Εργαζομένων ΑΜΑΖΟΝ, AMAZON LABOR UNION,...