Αλληλεγγύη στην Γενική Απεργία στην Χώρα των Βάσκων στις 30 Γενάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ, μέλος της ΠΣΟ, εκφράζει την αλληλεγγύη  του στην συνδικαλιστική οργάνωση LAB, σε όλους τους εργαζόμενους της Χώρας των Βάσκων για  την Γενική Απεργία στις 30 Γενάρη.

Το χτύπημα των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων σε μισθούς και συντάξεις δείχνει ότι κοινός στόχος των επιχειρηματικών ομίλων σε κάθε χώρα είναι να αποτελειώσουν με τα όποια δικαιώματα έχουν απομείνει σε εργαζόμενους και συνταξιούχους για να διατηρήσουν τα κέρδη τους.

Η επίθεση αυτή δείχνει πως σε κάθε χώρα, οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι έχουν απέναντί τους έναν κοινό εχθρό. Τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις τους.

Οι εργαζόμενοι προτάσσουμε την δική μας ενότητα, την δική μας ταξική διεθνιστική αλληλεγγύη, τις δικές μας ανάγκες απέναντι στους επιχειρηματικούς ομίλους.

Τα ταξικά συνδικάτα στην Ελλάδα, το ΠΑΜΕ στέκονται στο πλευρό σας και εκφράζουμε την Αλληλεγγύη μας με την Απεργία στην Χώρα των Βάσκων στις 30 Γενάρη

Περισσότερα

Συλλυπητήρια και αλληλεγγύη του ΠΑΜΕ στους ανθρακωρύχους της Σόμα στην Τουρκία

Αδέλφια, Με βαθιά θλίψη και οργή μάθαμε για το νέο εργοδοτικό έγκλημα στα ορυχεία της...

Ανεπιθύμητος ο σφαγέας Ρούμπιο! Όλοι την Τρίτη 6 Οκτωβρίου στις 19.30 στο Σύνταγμα

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:30 ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΡΟΥΜΠΙΟ! ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ...

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα

Ανεπιθύμητος ο μακελάρης Ρούμπιο, να μην πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα! Να τους...