Αλληλεγγύη στην Απεργία των Εργαζομένων της Γαλλίας στις 5 Φλεβάρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων και των αγωνιστικών συνδικάτων της Γαλλίας για την απεργία τους στις 5 Φλεβάρη

Οι εργαζόμενοι της Γαλλίας αγωνίζονται ενάντια στην ακρίβεια, για πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς, για την υπεράσπιση της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στους αντεργατικούς νόμους και την αυξανόμενη κρατική καταστολή και την αστυνομοκρατία ενάντια στις λαϊκές κινητοποιήσεις.

Όσους “κοινωνικούς διαλόγους” κι αν κάνουν οι κυβερνήσεις, σε Γαλλία και Ελλάδα, οι εργαζόμενοι και στις 2 χώρες ξέρουμε ότι μόνο με τον οργανωμένο, ταξικά προσανατολισμένο αγώνα μας ενάντια στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους, την ΕΕ και τις κυβερνήσεις που τους υπηρετούν μπορούμε να βάλουμε φρένο στην αντεργατική επίθεση και να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας.

Μόνο με αγώνα και ταξική πάλη μπορούμε να ανοίξουμε δρόμο για ένα μέλλον όπου οι εργαζόμενοι θα απολαμβάνουμε τον πλούτο που παράγουμε.

Περισσότερα

Αλληλεγγύη στους απεργούς των δημόσιων συγκοινωνιών της Ολλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη και χαιρετίζει τους εργαζόμενους...

Αλληλεγγύη στους απεργούς δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) χαιρετίζει τους χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους της Νέας Ζηλανδίας και...

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους των ξενοδοχείων του Σικάγο

Το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ) εκφράζει την ταξική του αλληλεγγύη στους 7.000 εργαζόμενους των...