Αλληλεγγύη στην Απεργία των εργαζομένων στα Τρένα της Μ. Βρετανίας την 1η Οκτώβρη

Δημοσιεύτηκε στις

Το ΠΑΜΕ εκφράζει την αλληλεγγύη του στους εργαζόμενους στα τρένα και το συνδικάτο RMT που συνεχίζουν τον αγώνα τους Συλλογικές Συμβάσεις με αυξήσεις στους μισθούς με νέα απεργία την 1η Οκτώβρη.

Την στιγμή που οι επιχειρηματικοί όμιλοι μετράνε τεράστια κέρδη, στις δίκαιες διεκδικήσεις των εργαζομένων απαντάνε με συκοφαντίες, λάσπη και απειλές.

Όμως το σύνολο των εργαζομένων σε κάθε χώρα βρίσκεται αντιμέτωπο με το τεράστιο κύμα ακρίβειας. Οι εργαζόμενοι σε πολλές χώρες προχωρούν σε μεγάλες απεργίες και κινητοποιήσεις διεκδικώντας αυξήσεις στους μισθούς και μέτρα προστασίας ενάντια στην ακρίβεια. Και στην Ελλάδα προχωράμε σε Γενική Απεργία σε Ιδιωτικό και Δημόσιο τομέα στις 9 Νοέμβρη για τα ίδια ζητήματα.

Συνάδελφοι ο αγώνας σας είναι και δικός μας αγώνας. Η νίκη σας θα είναι και δική μας. Το ΠΑΜΕ στηρίζει τον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στα τρένα της Μ. Βρετανίας την 1η Οκτώβρη

Περισσότερα

Αντιπροσωπεία του ΠΑΜΕ στο Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ στη Βραζιλία(ΦΩΤΟ)

Στη Βραζιλία στις 1 και 2 Μάρτη συνεδριάζει το Προεδρικό Συμβούλιο της ΠΣΟ για...

Μεγαλειώδη απεργιακή διαδήλωση στην Αθήνα(ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο από στιγμιότυπα και αποσπάσματα από τους χαιρετισμούς...

ΦΩΤΟ Από την ανάρτηση γιγαντοπανό στο Υπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ

Γιγαντοπανό σε Yπ. Ανάπτυξης και στον ΟΣΕ ΟΛΟΙ σήμερα στην Απεργία! 10.30 πμ στα Προπύλαια   https://flic.kr/s/aHBqjBfM1c